În gura ei de presă

Mircea Badea mi se pare un tip super istet. Sunt convis ca nu mi se pare doar mie, micutul chiar este. Cata vreme nu e in tandem cu Oreste si isi vede de ziarele si de frustrarile lui are momente cand debordeaza de umor de buna calitate.

Privit asa din fotoliu pare tipul care nu face nici un compromis. Dar cum sa cred asta cata vreme latra din ograda lui Voiculescu. In cazul lui chiar el a recunoscut ca nu musca mana care il hraneste, ci doar curul celor ce vor sa muste mana ce-l hraneste – as adauga eu.

Toata saptamana trecuta i-am scris acelasi mesaj pe forumul emisiunii sale de la Antena 3, pe care refuz sa cred ca nu a apucat sa-l citeasca (cand afirm asta ma bazez pe faptul ca alte mesaje alaturate mesajului al carui autor sunt au fost citite) si care suna exact asa:

“Intrebare cu iz de fabula: O pasarica a ciripit ca Motanul intentioneaza sa obstructioneze Iepurasul. Ce parere are despre asta catelusul din tine?”

Intrebarea are legatura desigur cu succesiunea de mailuri emisa dintre elementii Antenelor propabil de vreun angajat dezgustat de cum a inteles conducerea trustului sa distribuie primele de Paste, succesiune de mailuri publicata saptamana trecuta, mai precis sambata, in Cotidianul.

Semnalul nu a fost deloc slab, dar Mircea nu a riscat sa se umple de purici in emisiune.

N-am avut nicidecum pretentia ca mesajul sa-mi fie citit sau comentat in direct. E un mesaj banal pana una alta care nu suporta un raspuns pe masura celui vizat si cred ca nu a fost nici singurul de pe forum din registrul asta. La randu-i omul n-avea ce sa comenteze despre eveniment cat timp ziarul cu pricina a aparut sambata, zi in care el nu a avut emisiune. Si in plus eu nu sunt decat un alt “ciumpalac” caruia ar trebui sa i se administreze o corectie.

Reproblabila este atitudinea sa de “ploua” si lipsa de solidaritate visavis de colegii de antena, cu atat mai mult cu cat nici macar nu a marait despre subiect nici o secunda. Frate, frate da’ la razboi inapoi.

Unul peste alta mie tot imi ramane simpatic. Nimeni nu e defect perfect. Toti mai avem si calitati.

Traim in Romania si Badea ne preocupa tot timpul!

Lasă un răspuns