2 x JO

Nu, titlul nu are nici o legătură cu Jocurilor Olimpice. Nu bate nici la impresionanta desfăşurare de forţe din cadrul festivităţii de deschidere, cu care chinezii au reuşit să-i uimească şi să le stârnească invidia până şi maestrului Sergiu Nicolaescu şi personajelor istorice (de)jucate de el, şi nici la vreo performaţă atinsă de vreun participant la olimpiada în sine. Ce se întâmplă, de fapt…

După ce am avut pe cap întreg weekend-ul toată spuma evenimentelor de pe mapamond, am ajuns să-mi termin săptămâna clătindu-mi ochii cu niste pixeli grupaţi într-o formă foarte bună. Nu cunosc dacă fotograful i-a ţinut excesiv în cantonament, dar cert e că mie unul mi-au obosit pupilele tot alergând după ei.

De ce o tot lungesc atât? Păi o fac pentru Jojo, căci despre ea este vorba, care cică s-a lăsat trasă în poze nudă, în ipostaze cu totul şi cu totul diferite, anume în spaţii publice. Dovada ne face cu mâna chiar aici.

Am stat şi m-am gândit care ar fi fost cea mai inspirată şi cea mai la îndemână abordare pe care ar fi putut să o aibă un individ normal ce ar fi dat nas în nas cu Jojo cea dezbrăcată, la gura de ieşire a parcării din Băneasa Shopping City sau la urcarea în autobuzul aproape gol, în care blonda lua la fund toate scaunele, şi mi-am zis eu că un “nu te supăra, dacă am şi eu o cameră ai vrea să facem o poznă” ar fi cel mai potrivit. N-aş vrea să pătrund în sensuri cuvintele fierbinţi pe care le-a auzit atunci când făcea pe ia-o nene pe Autostrada Soarelui. La ce-ai putea să te gândeşti atunci când zăreşti pe marginea şoselei o domnişoară cu farurile aprinse, facând autostopul? La autobuze?

Lasă un răspuns