Podul dintre blocuri al lui Oprescu

Edilul Sorin Oprescu a ieşit joia trecută la taclale pe internet, punând de-o discuţie virtuală cu cititorii site-ului HotNews.ro. Printre temele atinse a fost şi cea a construcţiei în Bucureşti a unei autostrăzi suspendate. În acest fel am aflat că domnul primar Oprescu speră ca demararea proiectului să înceapă undeva la sfârşitul anului 2009, estimând durata totală a proiectului la trei ani.

Nu se ştie cât de în serios s-a luat dom’ doctor susţinând cele de mai sus, nu se ştie prin bucătăriile câtor bucureşteni va trece autostrada asta suspendată, pe câţi stâlpi sau pe câte atele se va baza ea sau cine va câştiga deja licitaţia pentru asfaltarea acesteia, dar previziunile majorităţii cetăţenilor cu privire la finalitatea proiectului nu sunt deloc optimiste. Cred şi eu că lumea nu crede. Promisiunile electorale sunt cele mai parşive. Până şi persuasivitatea primarului se clatină cu cât înaintează mai mult în mandat.

În Bucureşti, legile gravitaţiei se votează după interes. N-au reuşit ei, parlamentarii, o operaţie de suspendare în patru ani; de ce ar reuşi doctorul Oprescu să suspende o autostradă în trei?

 

Lasă un răspuns