Rețete din preparate de bloc

    Bună ziua, dragi locatari! Vă invităm să ne fiți alături la o nouă ediție a emisiunii „Să mâncăm nervii!”. Invitatul obișnuit al emisiunii, vecinul de deasupra, ne-a făcut o surpriză deosebită prezentându-ne una din rețetele sale matinale preferate, și anume „Tocătură țărănească de nervi alături de somn tăvălit cu ciocanul”. Dar iată despre ce este vorba:

-Ingrediente: pachețele de nervi (împrumutate de la vecini), somn dulce, picături chinezești, ciocan, bormașină, cuie, scânduri, un pet de bere de 2000 ml.

-Mod de preparare: se toacă mărunt nervii, adăugându-se pe parcurs câteva picături chinezești cu ciocanul. După vreo oră, se dau pe gât rapid 500 ml de bere. Se ia bormașina și se călește somnul dulce până la punctul de fierbere, adăugând cuiele unul câte unul. După încă jumătate de oră, se mai sting 500 ml de bere. Cu ultimele picături chinezești rămase, se fărâmițează nervii complet, întorcându-se în același timp somnul  pe toate părțile până la epuizare. Scândurile și cuiele rămase se aruncă la final, împreună cu berea rămasă, peste amestecul obținut, ținându-se încă 60 de minute la foc automat. Porția rezultată este pentru trei etaje.

   Realizatorii emisiunii împreună cu bucătarul vă doresc poftă bună ! 

Comments

Lasă un răspuns