Cică zece elevi de la un seminar teologic din Galaţi au dat râla după ce au servit masa de prânz la cantina şcolii. Suspecta numărul unu, ciorba!
Simţindu-se cu musca pe pătrunjel, bucătăreasa şefă, tanti Busuioc, a recunoscut că, în lipsa apei curente, s-a văzut nevoită să apeleze la stocul de agheasmă pentru a o pune de zeama buclucaşă, şi cum muşteriii consumaseră alimente de dulce în prealabil, s-a produs un declic mistico-culinar. De aici şi până la intoxicaţia ecleziastico-nutriţională a fost diferenţă de doar câteva linguri.
Indignaţi, cei din conducerea seminarului au declarat că nu se aşteptau ca elevii să o facă de oaie cu mult înainte de tăierea mielului. În acelaşi timp, pentru aportul adus la identificarea spărgătorilor de post, tanti Busuioc a primit o dezlegare la peşte de o săptămână.
De fapt, de vină a fost coliva, de provenienţă diversă, pe care seminariştii o consumaseră din greu în duminica respectiva, tocmai fiindcă la seminar, în post, mai mult nu se mănâncă decât se mănâncă.
De fapt, de vină a fost coliva, de provenienţă diversă, pe care seminariştii o consumaseră din greu în duminica respectiva, tocmai fiindcă la seminar, în post, mai mult nu se mănâncă decât se mănâncă.
De fapt, de vină a fost coliva, de provenienţă diversă, pe care seminariştii o consumaseră din greu în duminica respectiva, tocmai fiindcă la seminar, în post, mai mult nu se mănâncă decât se mănâncă.
sorry, nu ştiu ce s-a întâmplat, a luat-o compul razna 🙂
E bună şi hrana spirituală. Mai ales întinsă pe pâine.
E bună şi hrana spirituală. Mai ales întinsă pe pâine.
E bună şi hrana spirituală. Mai ales întinsă pe pâine.