Oana Zăvoranu în "Sfârşitul continuă"

Oana Zăvoranu a realizat de curând, pentru revista Tabu, un pictorial uşor ieşit din comun. Pozele o prezintă pe diva de la OTV în posturi extrem de fierbinţi alături de un schelet arătos, netatuat, gata să se înfrupte cu senzualitatea ei.
Realizarea acestui pictorial, în esenţă destul de macabru, ar fi avut la bază două idei diferite. Prima, ar fi vrut ca acesta să fie o aşa-zisă formă de protest împotriva vedetelor de carton, după cum spune însăşi protagonista pictorialului. Cea de-a doua, s-ar fi dorit a fi o expunere alegorică a frumuseţii vs posteritate sau ceva de genu’, după cum am auzit pe la televizor că ar fi pretins oamenii cu conceptul din spatele aparatului de fotografiat.
E eu unul m-am liniştit. Iniţial, după ce am văzut pozele, am crezut că partenerul Oanei nu este altul decât Pepe, imediat după ce s-a lepădat de haina de piele. Serios acum, la cât de mult timp a trecut de când Pepe n-a mai apărut pe la tv, m-am gândit că săracul a fost uitat în vreun dulap preţ de câţiva ani şi scos inextremis, special pentru această şedinţă foto.

Lasă un răspuns