Job si alte alternative de weekend

untitledCe înseamnă job? Jobul înseamnă fals interes faţă de ceea ce faci, inhibare a tendinţelor criminale, acceptarea tuturor gay-ilor şi tuturor basmutiilor de femei. Jobul înseamnă politeţe absurdă, toleranţă a prostiei. Jobul este o piesă de excepţie a lui Eugen Ionescu sau una proastă de-a lui Moliere. Jobul este o accepţiune socială a responsabilităţii de “om mare”.

Ce înseamnă joint? Jointul înseamnă nepăsare de cotidian. Sferele în care existăm sunt mult mai complexe şi înalte. Jointul dezinhibă şi ucide demoni. Jointul spune “găozar” şi f*ute basmutii de femei din ignoranţă. Jointul spune ce simte şi tace ce nu-i pasă. Jointul nu se manifestă isteric şi nu concediază. Jointul atrofiază superficialul şi supraexpune realul interior. Jointul e ca un fum… pe bune!

Ce înseamnă alcool? Alcoolul, iniţial, te raportează la celălalt pentru ca ulterior să nu te mai poţi raporta nici măcar la tine. Alcoolul dezinhibă şi face mişto de şefi. Alcoolul face mişto şi de noi numai că nu ne mai pasă. Alcoolul este dezaprobat de toţi şi consumaţi de marea majoritate. Alcoolul nu face discriminări, îmbată pe oricine. Alcoolul împrieteneşte şi desparte, ridică şi coboară (sau împiedică).
Pentru ce să optăm în acest weekend?

Aşteptăm şi alte sugestii.

Comments

Lasă un răspuns