Sperminator

penis_cuflinks_largeUn caz incredibil a făcut înconjurul patriei ţariste, de la Groznyy până în Vladivostok : un anume pui de Stalin, dintr-o regiune la fel de îndepărtată de civilizaţie precum minoritatea principală a României, şi-a pierdut în copilărie punguţa cu doi bani, punguţă făuritoare de adevărate miracole reproductive. Nu se ştiu motivele exacte ale acestei dispariţii însă, uitându-se mai aprofundat şi la instrumentul stafidit, amicii lui au găsit cauza : vodkă băută cu regularitate, în exces încă de la o vârstă fragedă, de aici şi zicala : “bei până îţi cad boaşele”.

Dus la o clinică specializată, doctorii au constatat că pacientul nu poate face de nicio culoare copii, în ciuda faptului că acesta era căsătorit şi avea 2 prichindei frumoşi, fapt ce ne confirmă faptul că şi în îndepărtata Rusie curvele se adaptează.

Medicii au decis să-i repare busola, adăugindu-i şi un săculeţ de toată frumuseţea luat de la un ghinionist călcat de tramvai în Moscova. I-au tăiat şi cocoşelul, în locul acestuia apărând unul tunat, falnic ca un stejar, o mândrie de 9 ţoli capabilă să facă fericită orice specie terestră sau acvatica de pe acele meleaguri.

Imediat după ce se va recupera perfect şi după ce îşi va unge membrul viitor erect cu ulei pe la balamale, pacientul a spus că-şi va încerca norocul în industria filmelor porno.

Îi dorim “succesuri” şi în acelaşi timp să nu stea prea mult cu ea la soare deoarece s-ar putea să se ia culoarea.

Lasă un răspuns