Lansare cu cântec

   Cică PSD și-a lansat eurocandidații, sub atenta supraveghere a lui Marian Vanghelie, într-o festivitate a cărui fond sonor a fost asigurat de muzica lui Vangelis.

   În aceste condiții, lansarea candidaturii lui Becali ar fi putut fi asistată de recitarea Mioriței.

Comments

 1. ciupi

  1st – comentariul nu face referire la articolul „Lansare cu cantec”.
  Bai … incercati ma sa schimbati putin din tonalitatea asta super-negativista a „Revistei Cioburi” si tematica asta politica (… si „folbalul”). Asta vezi in toate ziarele … incercati sa veniti cu ceva nou … un dialog mai constructiv. Intradevar stilul este diferit … dar la sfarsit, ca si celelealte ziare si portaluri de stiri si evenimente senzationale, aduceti aceeasi incarcatura nervoasa in mintea surferului de internet care incearca sa se relaxeze in fata calculatorului cinci minute … inainte de culcare.
  Mai exista inca 1001 subiecte pe care nimeni nu le abordeaza. Vacante frumoase, drumetii, teatru , film, vinuri, evenimente … etc.
  Bine, acum daca revista asta a fost lansata si cu scopul unui eventual profit … atunci inteleg… si va urez multa bafta … concurenta-i acerba.

  • multumim celor care ne sustin si care ne-ar putea sustine si prin ideile lor exprimate in scris.
   critica domnului de mai sus este benefica si ne ofera imaginea unui tip de citior al acestei reviste.
   pentru moment cred ca „atitudinea negativista” sesizata de prietenul nostru este singura atitudine de mentinut in ceea ce priveste ideea de social in patria noastra scumpa (la propriu) si draga (numai noua).
   cele 1001 subiecte despre care vorbeai, ciupy, pot fi tratate cu succes. Personal nu vreau sa discut astfel de subiecte cand stiu ca un vin bun nu poate bea toata lumea, ca o vacanta frumoasa nu si-o permit prea multi, ca evenimente culturale se fac prea putine si nu au acces prea multi.
   „pestele de la cap se-npute” si noi toti trebuie sa vedem asta, s-o constientizam si in final sa o schimbam.
   multumim pentru urarile de bine!
   ramanem in contact cu voi, toti cititorii, de acum inainte mai mult ca oricand!

Lasă un răspuns