HORORRscopul săptămânii 20-26 iulie 2009

horoscop

După numai o săptămână în care omenirea s-a chinuit să fugă de previziunile lui Nicu Zglobiu’, o altă amenințare paște locuitorii planetei. Mircha vă urează „La revedere, Terra!”:

Capricorn. E vremea cuceririlor! Atât timp cât internetul nu se va opri, atât timp cât hard-ul pc-ului va rămâne neîncăpător sub povara Gb-ilor de „documentare de artă”, atât timp cât Mezzo Spice și Hustler Geographic Planet vor fi programate pe butoanele 1 și 2 ale telecomenzii, te asigurăm că nu vei dormi singur niciodată.

Varsator. Perioadă prielnică pentru a vă face praf economiile la alba-neagra sau pe linia 102. Încercați să vedeți și alte interese decât cele de natură materială proprie. Nu uitați că e criză pentru toate păturile sociale.

Pești. Urmează o perioadă în care pasiunea din cuplu o să cunoască o ascensiune sinusoidală. Adică o să  cunoașteți un profesor miop de matematică, parfumat cu Raid antimolii la coadă la abonamentul R.A.T.B. și va trezi în dumneavoastră focul pasiunii primei integrame rezolvate în copilărie, odată cu amintirea primei reguli a burghiului aplicate. Contrar acelor de la ceasornic, bineînțeles.

Berbec. Dimineața sunteți predispus la diaree și de aceea este probabil să întârziați la muncă și să fiți concediat. Asta să vă fie învățătură de minte și să nu mai asezonați berea nefiltrată, expirată de anul trecut, cu ciorba de burtă uitată o săptămână pe balcon și cu mâncarea umedă furată de la pisica vecinului de palier, în timp ce vă uitați la „Iartă-mă”.

Taur. Puteți face planuri de viitor pentru că, deși rar, aveți idei excelente, pe care vi le apreciaza atât partenerul de viață dar și soțul/soția. Pentru momentele în care sunteți în pană de idei, vă recomandăm să ascultați sfaturile unei persoane cât mai în vârstă din familie. Se acceptă și cele decedate. Ședințele de spiritism nu mai costă cât costau odată.

Gemeni. Zile excelente pentru a investi în dumneavoastră. Luați-vă concediu și faceți o călătorie spirituală la mare, la Muzeul Satului de Vacanță. Degustați tradiționalele bucate puse pe grătar de către maeștrii în arta grill-ului dobrogean. Desfătați-vă cu sunetele mirifice ale menestreilor locali în arta orientală! Relaxați-vă! O meritați!

Rac. Puneți suflet în tot ce faceți. Este foarte bine! Dar nu ar strica să mai puneți și un pic și mâna și, de ce nu, gura.

Leu. Probabil una dintre fostele iubiri vă înceracă, să reînnoiască contactele cu tine  dar nu pare a fi destul de sinceră. Spunem acest lucru deoarece, amintiți-vă, a fugit acum trei ani în Spania cu banii de întreținere, cățelul gestant Aurică dar și cu Dacia 1300 sport, amintire de la bunicul marinar dispărut odată cu flota. De asemenea, fiți atent la remarcile de genul „Uite dragă, au ochii tăi” referitoare la tripleții de un an și două luni cu care a revenit.

Fecioară. Sunteți născuți în aceeași zodie cu Sofia Vicoveanca, Mickey Mouse, Michael Jackson, Linda Gray (Sue Ellen), Emil Boc, Andreea Esca. Oare mai este nevoie să intrăm în amănunte?

Balanță. Luni: pipi dimineața în pat. Marți: caca seara în metrou. Miercuri: vomat pe șef la ședință. Joi: Vis umed dar curățat de câine cât încă dormeați. Vineri: prins în baie de către mama soției făcând laba. A zecea oară. Sâmbătă: prinsă soția făcând sex cu tatăl dumneavoastră. A treia oară.  Duminică: iarăși, prinsă soția făcând sex cu amanta dumneavoastră, plus uitat copiii la film. De joi.

Scorpion. Greu să găsiți o zodie compatibilă cu a dumneavoastră. Cu Racii doar dacă vă place cu prezervativ xxl, cu Fecioara doar dacă sunt minori, cu Berbecii doar dacă vă place anal, cu Leii doar dacă sunteți homosexual pasiv trecut de a treia tinerețe, cu Pești doar dacă îi întâlniți la coadă la ultima pensie. Mai multe succese aveți în Zodiacul Chinezesc.

Sagetător. Cu un Săgetător nu trebuie niciodată să bați câmpii. E de ajuns să îi bați pe ei. Ei se dau în vânt numai după vântul altora. Le place viața simplă, de la țară. Mai puțin animalele, de care sunt sătui până-n gât. Apreciază curajul și spontaneitatea și detestă exagerările, teribilismele. Motto-ul preferat: „Ce-i în gură nu-i minciună”.

Comments

  1. Anka

    Cum m-ai facut Bancosule??? Tu stii cine e fratiorul meu? Vrei sa il sun sa te spun ?…aaaaa dar lasa ca ii zic pe messenger ca am si net …. :)))

Lasă un răspuns