Pictorial desen animat

După ce au inventat wrestling-ul, iată că americanii o pun de încă o șotie, la celebra revistă de scos balele domnilor (și unelor doamne), Playboy. Pentru că familia Simpson aniversează douăzeci de ani de existență, afemeiatul Hugh Hefner (calmați-vă, nu este o insultă) s-a gândit să ofere urmașilor lui Onan de pe continentul nord-american, și nu numai, un pictorial sexy cu stăpâna-femelă a familiei din desenul animat sus-amintit, respectiv Marge Simpson. Nu știm dacă Homer, soțul acesteia a fost de acord cu această chestiune dar ce mai contează acum?

Fiind cu mult înaintea altora, cel puțin așa declară dumnealor, americanii dovedesc acest lucru inclusiv prin faptul că, iată, duduile în carne și oase nu mai sunt atât de atractive pentru cititorii de baie ai revistei și încep să prefere personaje zămislite de unii și transpuse în desene animate. Ne așteptăm ca în curând presa de peste ocean să fie invadată de cazuri ale zoofililor care i-au agresat sexual pe Bugs Bunny sau pe Tom și Jerry ori, să vedem la știri cum cetățeni liniștiți și la locul lor îl vor da în judecată pe Captain Planet pentru că le-a stricat peluza din fața casei într-o (e)misiune de capturare a unor criminali.

Și, ca toate să fie în regulă, pictorialul doamnei Simpson va fi însoțit și de un interviu cu aceasta, în care va prezenta diverse întâmplări din „cariera” sa. Acum, pe bune, nu credeți că domnul Hefner are și el o vârstă și ar fi cazul să lase revista altora?

Comments

Pingbacks

  1. Desene Animate Lazy Town Single Version | Desene Animate

Lasă un răspuns