Schimbare la Act

Am primit un comunicat de la managementul trupei de rock ACT, mesaj pe care îl puteți citi mai jos:

„După îndelungi discuții și neînțelegeri, formația ACT a decis să își ia la revedere de la chitaristul George Patranoiu. „Nu există un motiv singular pentru care am decis să încetam colaborarea. Patranoiu este un mare chitarist și bun prieten. Însă comportamentul, vorbele și faptele sale, înșirate pe o perioadă destul de mare de timp, au dat naștere unei atitudini care contrasta flagrant cu imaginea și concepțiile ACT. Am decis ca fiecare să meargă, momentan, pe drumul lui și vom vedea ce rezervă viitorul „, spune George Costinescu, liderul  ACT.

Băieții au început repetițiile alături de noul lor chitarist, Vlad Văcărescu, prieten vechi  al formației, care a activat alături de George și Gusti Costinescu în formația Neutron.  Deși în ultimii ani Vlad a decis să se dedice muzicii departe de luminile reflectoarelor, nu a putut spune nu invitației de a urca pe scenă alături de ACT: „Când am primit invitația băieților de la ACT, am suferit un fel de șoc. Chiar nu m-am trezit în dimineața aia cu gândul că o să cânt la ACT. În plus, sunt o gramadă de chitariști ceva mai vizibili decât am fost eu în ultimul timp. Sunt onorat, încântat […]”.

Puteți vedea și asculta noua formulă ACT, în premieră, cu ocazia finalei Festivalului-concurs Maximum Rock-Suport Pentru Underground, care va avea loc pe 25 Octombrie 2009, la The Silver Church Club.

Formația ACT a scos pe piață în Octombrie 2008 primul album, EXACT, urmat de videoclipul piesei Să fie Anarhie!.  Mai multe detalii pe ww.myspace.com/trupaact.”

O fi bine, o fi rău?

act

Lasă un răspuns