Mircea Badea, Toyota şi victima

p1

Dacă aţi accesat blogul personal al lui Mircea Badea, e imposibil să nu fi remarcat poza din frontispiciul paginii principale în care prezentatorul tv se lasă pozat alături de o Toyota Avensis neagră.

Nu e nimic anormal să îţi foloseşti imaginea de persoană publică pentru a face reclamă unui anume produs, fie că acest produs e o râşniţă de cafea, o paletă a unei mori de vânt, o supă instant, o lamă de plug sau, în cazul de faţă, o maşină. Totul e să ţi se potrivească. Şi trebuie să recunoaştem că lui Mircea Badea, postura din această imagine i se potriveşte de minune.

Dacă privim cu atenţie poza şi o pătrundem dincolo de eleganţa debordantă a şoferului şi a maşinii, rămânem cu un mare semn de întrebare. Care este motivul pentru care a fost nevoit micuţul să oprească maşina în mijlocul pădurii şi să coboare val vârtej săgetând priviri în direcţia opusă celei de deplasare?

I-o fi arătat vreun securist sau vreo ursoaică cu pui semne obscene de pe marginea drumului şi o fi oprit să le spargă botul? O fi trecut pe lângă Elena Udrea rămasă fără benzină? Ori tocmai ce depăşise audienţa Realitatea TV şi o aştepta să vină din spate să o rupă în două?

Orice ar fi fost, adevărul este dincolo de noi, în partea nevăzută a pozei…

Comments

  1. Anka

    Nu te mai lua de Mircica!!!!!!!!!!! Stii bine ca este febletea mea!!!! 😀
    Eu cred ca venise in padure dupa ghebe …sa faca si el o zacusta , n-are voie omul????

Lasă un răspuns