Săptămâna sub medie – 16 – 22 noiembrie

Z1

  • Luni, săptămâna începe în plin pui de elan care se joacă nestingherit într-o baltă. Atât. Unde se putea petrece această întâmplare cu totul ieşită din comun dacă nu în grădina online a Libertăţii.
  • Cancanul de marţi ne informează că proaspăt cooptată de o trupă de fete, pe modelul Pussycat Dolls, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea Răi, da’ buni, a apelat la mărirea buzelor pentru a-şi asigura succesul cu noul proiect. Articolul nu ne lămureşte însă dacă blonda a recurs la această intervenţie pentru a fredona mai pronunţat U-urile, pentru a rosti mai cărnos O-urile sau pur şi simplu pentru a-şi mula mai bine botul pe microfon.
  • Libertatea de miercuri enumeră şapte trucuri pentru ca un bărbat să fie leşinat după tine, articolul vizând, evident, reprezentantele sexului frumos şi absent. În cadrul articolului sunt înşirate şapte trucuri banale care din punctul de vedere al unui bărbat, cel mult ar califica o duduie în preliminarii. Dacă e vorba să leşine după ele, să le spună dom’le cineva povăţuitorilor că e mult mai eficient să recomande doamnelor/domnişoarelor varianta pe termen lung, respectiv renunţarea la deodorant, sau varianta forte, respectiv hârleţul după ceafă într-un moment de neatenţie.
  • Cancanul de joi ne pune în temă cu o chestiune de maxim interes pentru o ţară cu mucii la nas, în plină criză economică, aflată în pragul alegerilor. Studentul criminal de la Timişoara s-a îngrăşat în arest. Iată cum nici măcar primul semn al redresării economice nu se mai află în libertate.
  • Vineri, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Click!-ul încălzeşte electoratul prezentându-i pe una din pionierele silicoanelor. Ce-i drept, la clopotniţele pe care le avea în dotare duduia, ar fi mers lejer adăugate în PhotoShop, descriind arcuri de cerc,  rânduri cât să acopere jumătate din manualul de cultură civică.
  • Sâmbăta şi duminică închis.

Lasă un răspuns