Visam …

Se spune că visele de pe la 16 ani tind să devină realitate ulterior. Plus de asta se spune că ele îţi modelează caracterul. Ciudat …

Visam că o să nu rănesc nicio fată, deşi îmi voi face de cap cu destule. Visam că nu voi  lăsa niciodată bunul simţ să dispară. Visam ca pe la 22 de ani să fiu elogiat de către prieteni. Visam că nu o să duc lipsă de bani. Visam că o să cânt, în paralel cu o carieră în stand-up. Visam că nu o să las lenea să-mi îmbrăţişeze zilele. Visam că o să-mi bucur părinţii, că o să fie mândri de mine. Visam că o să fiu sănătos tun. Visam că o să ajung să dau mâna cu Kobe, să-i fac un crossover perfect. Visam că o să mă introducă Jay pe scenă, poate chiar Luda. Visam să fac turul lumii, fără bani, stres sau alte complicaţii inutile. Visam să dau la actorie, visau şi alţii pentru mine acest lucru. Visam să aduc o bucurie unei terţe persoane în fiecare zi. Visam droguri, visam prost. Visam tatuaje pe abdomen şi coaste. Visam să nu pierd dumele, visam să le exploatez. Visam să-mi lărgesc cunoştinţele generale. Visam o lume paşnică. Visam să eschivez orice lovitură fizică sau morală. Visam un menage a trois săptămânal. Visam să locuiesc cu încă alţi 3 prieteni într-un apartament călduros. Visam sticle de bere, vin ori long drink-uri non-stop. Visam să fac mişcare cât mai mult. Visam să am o ambiţie ieşită din comun. Visam ca la bătrâneţe să fiu lucid. Visam să am copii, mulţi. Visam o soţie care să mă accepte cu toate defectele mele şi care să mă iubească necondiţionat. Visam să fiu liber. Mă visam fără complexe, fericit.

Ei bine visam destule. Multe nu s-au adeverit. Multe se pot adeveri. Poate că fiecare are cât poate duce.

TU ce visai ?

Comments

  1. Jigodia

    Visurile e ca apa de ploaie bah Ghidu’! Daca o sa te trezesti intr-o dimineata si o sa realizezi ca s-au adeverit cateva dintre ele o sa fii fericit…daca nu…o sa te straduiesti tu in continuare.
    Esti deprimat?

Lasă un răspuns