AIR Pre-concert Party – 6 Februarie, ora 20.00, Control Club

   Poate la sfârşitul anilor 90’ descopereai electro-ul francez cu Nicolas Godin şi Jean-Benoit Dunckel, poate te îndrăgosteai pe muzica lor, poate dansai, poate visai. Dar ştii ce făceau ei? EMI Romania si Control Club te invită sâmbătă, 6 Februarie, la ora 20.00, la o proiecţie a documentarului AIR: Eating, Sleeping, Waiting and Playing – a film about Air on tour by Mike Mills. Aducem şi CD-uri pentru colecţionari şi organizăm un concurs cu bilete la concert, cu sprijinul celor de la OneEvent. Ştim, Love 2 e un album foarte bun, comparat de critici şi public cu Talkie Walkie şi Moon Safari – capodoperele duo-ului francez. Dar mai ştim că la concert vrei să auzi Sexy Boy, All I Need, Kelly Watch the Stars şi toate piesele care te poartă în starea Amour. Imagination. Reve.
Piesele Air pot fi cumpărate în format digital: http://musicmall.ro/artisti/air/mp3

   Ştim, asculţi la radio, pe YouTube, la iPod Sing Sang Sung şi So Light Is Her Footfall, asteptându-i la Bucureşti pe cei de la Air
În seara proiecţiei poţi cumpăra din CONTROL Club şi bilete la concertul AIR de pe 11 Februarie, dacă nu ai făcut-o deja online pe MyTicket.ro, Eventim.ro, TicketPoint.ro, din reţelele Diverta şi Germanos sau de la librăriile Cărtureşti, magazinele Vodafone, Muzica, Off The Record, Sala Palatului.
CONTROL Club se află pe Str, Academiei, nr 19, în Pasajul Victoriei, la intrarea dinspre Facultatea de Arhitectură. Intrarea la seara de proiecţie este liberă.
Afterparty cu videoclipurile AIR, urmat de Indie Invasion – Out of the Box Experience cu Leo. Visuals by Vj Kissa. Intrare 5 lei de la ora 21.00 până la ora 23, 10 lei după ora 23.

 

EMI_50cmx70cm

 

 

  Week-end-ul acesta în CONTROL Club începe cu Friday Dance Sience

 

friday dance science_vineri (2)

 

 

continuă cu Indie Invasion, pe 30 Ianuarie

 

indie invasion_sambata

 

 

şi se termină cu Eye Control-indie videos party. De la ora 17,00, în fiecare duminică rulează Cinema Alternativ (intrare liberă). Mergeţi şi vedeţi ce înseamnă!

 

Vj Kissa_duminica

 

300X150_film

Lasă un răspuns