ELECTROPOLIS în Club Control

   Oraşul este în fiecare dintre noi. Sunetele sale electrizante aşteaptă să fie transpuse pe final de zi, sub lumina reflectoarelor, a globului disco, a sclipirii din ochii barmanului grăbit şi priceput. Seara poate să învie sub undele electrice modelate de un DJ pasionat de oameni. Oraşul este Electropolis într-o seară cu oameni şi DJ care-i adoră. Electropolis poate fi electro-alternativ-pop. Este mai mult electro-alternativ-pop. Pentru oraş, oameni, legături.

 

   Club Control are oameni adunaţi şi cultivaţi cu grijă. Electropolis îi poate sedimenta, o seară pe săptămână, aducând sarea şi piperul în timpanele celor care găsesc în Control o chemare nocturnă. Emoţiile se transformă în paşi de dans, la fel cum barul devine punct de sprijin pentru oboseala produsă de ring. Electropolis este un pic altfel.

 

   Electropolis îşi propune să fie o seară cu un strop de electro în plus. Nu minimal sau house. Nu goneşte oamenii deja adunaţi în Control dar poate aduce lume nouă. Electropolis explorează firidele nepătrunse încă de serile existente, acoperind cu note electrice sunetele specifice clubului. Rămâne ritmul, rămâne muzica, rămâne dansul dar DJ-ul priveşte un pic mai sus, oferind sufletelor de pe ring cheile unui tărâm un pic diferit, dar cu siguranţă mai plăcut.

Miercuri, 17 Februarie, de la ora 22,00 trebuie să  fiţi în Club Control, pe Str. Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectură.

 

electropolis

Comments

Lasă un răspuns