Eveniment muzical

   Trupa Persona (interviu Revista Cioburi aici), originară din Timişoara, va lansa albumul de debut intitulat Suburbia Afterlife pe 28 Mai la Timişoara, la River Deck şi pe 12 Iunie la Bucureşti, la Clubul Ţăranului Român.

   Primul album al trupei Persona, Suburbia Afterlife, este înregistrat şi mixat în Timişoara la DS Studio şi masterizat în Germania la Melting Point, de către Sven Bonse, sound tehnicianul celor de la Reamonn. Albumul apare la labelul german EMG (European Music Group) şi a fost lansat ca download digital în 30 Aprilie 2010. Lansarea oficiala va fi pe 28 Mai la River Deck în Timişoara, începând cu ora 21.00 şi pe 12 Iunie la Bucureşti, la Clubul Ţăranului Român, începând cu ora 22.00.

   Primul single de pe album, Head on the door, intră în Aprilie în heavy rotation la Radio Guerrilla şi în prima săptămână de difuzare ajunge în Topshow direct pe locul 4, în a doua săptămână reuşind să urce pe primul loc, unde rămâne câteva săptămâni.

 

   Biletele pentru concerte se pot procura de la intrarea în cele două cluburi.

 web-Timisoara

 

—————————————–

TIMPURI NOI , 3 CÂNTÃRI

 

Vin TIMPURI NOI cu un nou concept şi cu CHEF mare ! Formaţia şi-a propus să lanseze la apă acest nou concept prin 3 CÂNTĂRI în Bucureşti:

 

►Prima cântare: CHEF în CLUB TWICE, VINERI, 21 MAI, ora 22:00.

Biletele se pot procura de la intrare şi costă 10 lei şi 25 lei cu un CD 2010, ediţie limitată, inclus.

 

►A doua: CÂNTAREA LUI LUCA. Invitat este ARTANU ADRIAN PLEŞCA, în CLUBUL ŢĂRANULUI ROMÂN, VINERI, 28 MAI, ora 21:00.

 

►A treia: CÂNTARE DE ÎMPRUMUT. Invitat este chitaristul BALAURUL de la Trooper, în FIRE CLUB, SÂMBĂTĂ, 5 IUNIE, ora 21:00.

 

 

Timpuri Noi, o formaţie interzisă de comunism datorită stilului, datorită limbajului, dar, mai ales, datorită conţinutului subversiv al textelor, deşi nivelul artistic şi repertoriul ar fi putut-o impune printre formaţiile pe atunci în mare vogă.

 Anul 1990 aduce o trecere bruscă de la o stare de beznă informaţională la una de deschidere aproape fără bariere. În acest nou context, Timpuri Noi încetează dintr-o dată de a mai fi o formaţie anacronică.  Iată contextul în care Timpuri Noi a devenit cea mai populară formaţie din România, rămânând peste ani una dintre cele mai apreciate.

Actuala componenţă a formaţiei este: Dan Iliescu (voce, ghitară), Alexe (voce), Florin Tuliga (programming), Vlad Sateanu (bas), Andrei Bărbulescu (tobe).

Lasă un răspuns