Luna mai în Club Control

   Joi 6 Mai, de la ora 22:00 în Club CONTROL, pentru prima oara după zece ani de la primul album Yvat şi după alte 28 de apariţii la case de discuri din U.K., Germania, Belgia şi Israel, va avea loc o lansare de album comună Londra-Bucureşti.

Yvat aduce scena de muzică electronică engleză în Control Club, pe data de 6 Mai, ora 22:00, printr-un concert live special. Evenimentul este replica românească a lansării oficiale în U.K. a ultimului album YvatUNFOLDED, produs de boltfish records.

Intrarea este liberă.

 yvat

 

 

Tuborg Green Nights & Clubul CONTROL va asteapta in luna mai la  ACOUSTIC SESSIONS
 

7 mai LUNA AMARĂ
www.luna-amara.ro
http://www.myspace.com/lunamara

 

TGN_LunaAmara
 
14 mai GRIMUS
www.grimus.ro
http://www.myspace.com/grimusworld

 

TGN_GrimusA4
 
27 mai COMA
www.coma.ro
http://www.myspace.com/coma.ro

 

COMA light @ control-A5
 
Concertele încep de la ora 22:00. Biletele se găsesc în Club CONTROL, la intrare şi costă 20lei pe seară. Intră pe facebook.com/TUBORGSOUND şi poti câştiga o invitaţie. Pentru orice bilet sau invitaţie, TUBORG îţi face cinste cu o bere.

 

 

 

Miercuri 19 mai 2010, trupa Oliver concertează în Clubul CONTROL.

 

   După lansarea albumului Poetry Pop, în Mai 2008, Oliver a devenit o voce şi un punct de întâlnire. În mediul virtual şi în cele peste 50 de concerte din  Bucureşti, Timişoara, Arad, Cluj, Craiova, Vama Veche, Roşia Montană, Ploieşti, Sf. Gheorghe, fanii formaţiei, din ce în ce mai numeroşi, au demonstrat loialitate şi o neobişnuită dedicare pentru muzica Oliver.  Pentru pregatirea acestui nou album, trupa Oliver a căutat mereu să fie aproape de fani. Astfel, în 2009 Oliver a lansat „Repetiţii cu public”, invitând publicul la ei acasă, în sala de repetiţii. „Ultima repetiţie cu public” din Club Suburbia a fost prima prezenţă live a pieselor de pe noul album.

   Turneul ce se lansează în luna mai va conţine concerte în Timişoara (13 mai, Manufactura), Deva (14 mai, John’s Pub), Cluj (15 mai, Irish & Music Pub), Constanţa (21 mai, Pulse), Bucureşti (19 mai, Club Control şi 10 iunie în Green Hours). 

 

Oliver

 

Lansare album BRAZDA LUI NOVAC pe 21 mai 2010, în Club Control

 

  În ultimii 13 ani, BRAZDA LUI NOVAC a devenit un nume sonor al scenei electronice underground din România. Îmbinând tonalităţile raw ale instrumentelor cu ritmurile armonioase de software, sunetul distinctiv BRAZDA LUI NOVAC se concretizează într-un melanj de synth melodios şi industrialul anilor ’90, având uşoare amprente shoegaze. În concerte, jocul audio-video este realizat alături de visuals-urile create de Vali Chincisan.

   După numeroase concerte de succes în oraşe din România dar şi în Londra, Roma sau Maastricht, BRAZDA LUI NOVAC a lansat primul său album conţinând 14 piese printre care şi o colaborare cu Silent Strike.

Cu prilejul lansării materialului discografic, pe 21 Mai, în Club Control, BRAZDA LUI NOVAC va susţine un concert alături de Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Yvat, Dezdemona (Jazzadezz). Startul îl dă Nic Cocârlea (No Man’s Land/Lipstick Traces) printr-un  DJ-set cu muzică asortată concertului.

Intrarea costă 20 lei.

 

 

 

Clubul Control se află pe Strada Academiei nr. 19 (în Pasajul Victoria).

Lasă un răspuns