Scuze, Pardon, Pardon Café!

Cum – necum am început să exploatez lucruri noi, în această categorie intrând şi noi crâşme. Noi pentru mine, vechi pentru alţii. Sau poate noi şi pentru alţii, pentru că recomand pentru o cafea de după-amiază Pardon Cafe din Drumul Taberei. Pe lângă Favorit.

Din câte am înţeles, acea baracă a rezistat tuturor opresiunilor schimbărilor politice de dărâmare a coşmeliilor. Pentru că asta e. O baracă, o investiţie minimă cu aer vintage, cu o terasă improvizată pe spaţiul verde şi încă una la – dacă aş putea spune – etaj.

Rezon. Confortabil, scaunele din fier forjat cu perniţe roşii dau contrast, culoare şi armonizează acareturile din podul bunicii împrăştiate pe tavan şi pereţi.  Personalul mai mult decât prompt  şi amabil şi, cel mai important, pentru o bere de după muncă nu depui niciun efort la buzunar. Eu personal aş mai arunca o mână de spoială pe tavan să nu se vadă plăcile de OSB atârnând şi nu aş fi pus mocheta de doi lei afară pe terasă.  Dar aşa sunt eu, mai critică. Oricum, e plăcut să stai comod, ieftin şi la umbra pomilor într-o după-amiază plină de năduşeală. În boxe răsună, suficient de tare cât să porţi o conversaţie normală, muzica bună a anilor 90. Reţineţi, e doar de băută şi de înfulecat nişte cipsuri şi floricele.

Mai jos, ceva poze, inclusiv partea interesantă din meniu: berea!

Pinguinulfurios

Comments

  1. Alina

    Nu va mai lasati luati de fraieri asa cum am patit eu daca nu am avut ce face si sa ma iau dupa articole scrise acum o suta de ani!!!! Sunt multe alte locuri in zona unde te poti simti cu adevarat bine. NU LA PARDON CAFE, care sa avem pardon numai cafenea nu e.

Lasă un răspuns