Zgârie Nori concerteaza în Club Underworld din Bucureşti

   Dormim liniştiti. Fără vise. Somn odihnitor pentru următoarea zi de muncă. Suntem liberi. Avem de ales. Maşina cu 5 uşi sau 3? Costum maro sau negru? Apartament în sud sau în est? Concediu la greci sau la bulgari? Suntem liberi. Avem de ales. Nu există cuvinte. Nu există muzică. Nu există oameni. Există toate la un loc. Intenţia de a visa în sus dar nu vertical. Visăm după blocuri.      

   Trupa Zgârie Nori vă invită la concertul de sâmbătă, 19 Iunie 2010, începând cu ora 20:30, în Club Underworld din Bucureşti (Str. Colţei nr. 48).

   Trupa Zgârie Nori a debutat ca proiect underground în anul 2007. Alături de Yawn şi Eugen Iustin (voce), formula actuală îi reuneşte pe Alex Todoran (bas), Andreea Aur (flaut), Andrei Sapera (clape), Bogdan “Bozzo” Iliescu (tobe), Cristi Gavrilă (chitară electrică), Sabina Aur (vioara) şi Cristina Păun (backing vocals). Pe site-ul trupei, în secţiunea Media, dar şi pe Forum şi Facebook pot fi vizionate, ascultate şi descărcate videoclipul piesei Visul tău dar şi piesele înregistrate LIVE în cadrul celei de-a doua participări la “Sala de Repetitii” – Radio3net “Florian Pittis”.

 

Zgarie Nori in Underworld

Lasă un răspuns