Mes Quins cântă în Vama Veche

   Vacanţa de vară se apropie de sfârşit… este timpul pentru un ultim weekend de distracţie, la mare! Vino sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 22, la terasa The Stage din Vama Veche pentru un concert live cu formatia Mes Quins. Hai să dansezi pe ritmuri synthpop şi să asculţi Prinţeso şi alte melodii de pe albumul de debut al trupei, care va fi lansat în curând. Intrarea este liberă! 

 

   Mes Quins sunt o formatie synthpop din Bucureşti, înfiinţată în 2008 de actorul şi scriitorul Silviu Gherman, alături de Ovidiu Chihaia (Hotel Fetish, Guillotines, Pure). Anul trecut, la componenţa iniţială s-au adăugat Ovidiu Rusu (drum pad) şi Gina Teslaru (bass). Mes Quins au susţinut numeroase concerte în cluburile bucureştene, au deschis pentru formaţii consacrate ca Noblesse Oblige, Handsome Furs, Kissogram şi Thieves Like Us, au participat la Festivalul Watumi de la Braşov, în 2009, şi la Liveland Festival, anul acesta. 

   Trupa s-a făcut remarcată cu piesa In The Land Of The Dead, al cărei videoclip, regizat de Miruna Boruzescu, a fost difuzat anul trecut de principalele televiziuni muzicale din România. Albumul de debut, mixat şi masterizat de Dan Şerbănescu (Divine Muzak, The Pixels) va fi lansat în curând, piesa Prinţeso având deja o prezenţă de 5 săptămâni în topul Radio Guerrilla – singurul clasament muzical din România rezultat 100% din voturile ascultătorilor.

 

www.myspace.com/mesquins

 

mes quins

Lasă un răspuns