Soluţii ieftine pentru făcut bani

Am urmărit cu sufletul la gură şi limonada pe masă reclama aceea în care este prezentată o soluţie de curăţat parchetul, care conţine şi ulei de măsline. Iată că, după crema hidratantă cu particule de argint sau cea cu perle, piaţa este pregătită să primească şi acest produs casnic senzaţional.

Soluţia este recomandată pentru protecţia lemnului, ca atare îmi pun întrebarea: parchetul poate face colesterol şi atunci este o dietă numai bună pentru a preveni acest lucru? Sau frecând bine soluţia de lemn, mirosul degajat poate sugera vecinilor că în apartamentul respectiv trăieşte o familie care îşi permite să gătească, aşadar o familie înstărită? (prestanţa înainte de toate).

În aceeaşi linie, inginerii nutriţionişti ai Revistei Cioburi, în strânsă colaborare cu d-na Jana, femeia de serviciu, au propus un pachet de produse care să iasă în întâmpinarea unei largi mase de clienţi:

1. Soluţia de spălat wc-uri cu aroma de afumătură şi tarhon, excelentă pentru gurmanzii porcini care doboară blocul la o simplă defecaţie.

2. Săpunul de casă cu miros de cârnaţi proaspeţi, pentru pensionarii ajunşi, în sfârşit, la prima sută de lei pensie.

3. Parfumul cu molecule de aghiazmă, indicat tinerilor care îmbrăţişează din primii ani ai adolescenţei cozile de la Moaştele sfinţilor.

4. Pasta de dinţi cu aromă de căcat, în cazul în care nu aveţi nevoie de o respiraţie plăcut mirositoare.

5. Hârtia igienică cu extras din oţet de mere, excelentă pentru curăţarea locului accidentului.

Lista se opreşte aici, deocamdată, deoarece inginerii noştri au confundat soluţia de spălat wc-uri de la punctul 1 cu ciorba promisă de tanti Jana.

Căutăm distribuitori.

Lasă un răspuns