Vineri, 26 noiembrie, în Club CONTROL: Noblesse Oblige & Arc Gotic

   Pe 26 octombrie 2010 Noblesse Oblige revine în Club CONTROL, pregătindu-vă un show incendiar, care face parte din turneul lor european de promovarea al celui de-al treilea album, Malady, lansat în primăvara acestui an.

   Duo-ul, localizat în prezent la Berlin, s-a înfiinţat în Londra în 2004 ca un proiect al muzicianului şi producătorului german Sebastian Lee Philipp şi al franţuzoaicei Valerie Renay (actriţă/cântăreaţă/compozitoare).

   Succesul lor este demonstrat de cele peste 300 de concerte live susţinute  în diferite locaţii din Europa şi America de Sud, de la galerii de artă şi cluburi de noapte până la scenele unor festivaluri şi a altor locaţii faimoase. Concertează în turnee alaturi

   Ultimul lor album, în ton cu vibe-ul tribal, include câteva ingrediente exotice prin prezenţa unor instrumente speciale: timbalele, kazoo şi ukulele, combinând sonoritatea tradiţională/indigenă cu o teatralitate new wave. Pe cat de dark este tematica albumului, pe atât de melodic şi poppy este soundul acestui album.

 

   În deschiderea serii vor concerta Arc Gotic, o trupă românească pe care mulţi dintre noi nu a mai văzut-o live de ceva vreme şi care anul acesta revine pe scenă în Bucureşti, Cluj şi Beograd.

  Grupul a luat fiinţă în toamna anului 1992, la Timişoara. Primul album a fost imprimat în 1993 , scos pe piaţă în luna ianuarie 1994 şi se numeste Catehism.

   După câteva schimbări în componenţă, Arc Gotic au inceput în 1996 lucrul la noul album, Decadent, înregistrat în iarna anului 1997 şi editat în iunie 1998.

    Pavilion Marilla este self-released, având o orientare stilistică similară cu precedentul, acesta fiind imprimat în 2007 şi apărut în 2008. În prezent, Arc Gotic înseamnă:

 

C i p r i a n  C o s t a c h e (voce şi chitară)

F l o r i n  T u r t a (percussion & harmonica)

F l o r i n  B a n (vioară)

C i p r i a n  B a n (bass)

 

 

Biletul de intrare va costa 25 de lei.

Clubul Control se află în Bucureşti, pe Strada Academiei nr.19 (intrarea prin pasajul Victoriei).

 

 

NoblesseOblige(3)

Lasă un răspuns