Vineri 17 decembrie, în Club CONTROL, The MOOoD vs. The Amsterdams

   Cum v-aţi obişnuit deja de trei ani, The MOOoD & The Amsterdams – două dintre cele mai cunoscute trupe indie româneşti – se reunesc pentru un concert de sfârşit de an.

   Pe 17 decembrie băieţii vor ieşi din studioul de înregistrare  pentru a vă oferi un show inedit pe scena din Club CONTROL. Asta nu îi va opri să se întoarcă la treabă şi să se pregătească de lansarea albumelor la începutul anului 2011.

   Formată în aprilie 2006, The MOOoD este considerată o trupă de rock alternativ cu un sound brit indie-rock. I-aţi auzit până acum prin nenumărate cluburi din România dar şi la UnderLondon Fest (2007), B’estfest 2008 şi 2009, în deschiderea concertului Lenny Kravitz în 2008 (România), la Eurosnic Festival (Olanda – 2009), Exit Festival (Serbia – 2009), Ciuc Summer Fest (2010).

 

 

The Amsterdams se lansau în 2005, ca un proiect muzical dedicat curentului indie. Fiindu-vă deja foarte cunoscuţi, ceea ce vă spunem nou despre ei este că  anul acesta  trupa a susţinut un mini-turneu European la invitaţia canadienilor Wolf Parade. Tot în 2010 au cântat în deschiderea celor de la The Cranberries cu ocazia concertului susţinut de aceştia la Bucureşti în luna iulie.

 

 

Biletul de intrare la concert costă 20 lei.

Clubul Control este situat în Str. Academiei nr. 19, în Pasajul Victoria, intrarea dinspre Arhitectură.

 

03_mood_mic(2)

Lasă un răspuns