La Chambre Du Chat & Control Club prezintă: Kitty In A Casket

Aflată într-un turneu european şi într-o perioadă de cautare a inspiraţiei pentru noi materiale, Kitty in a Casket ajung la Bucureşti vineri, 28 ianuarie, după ora 21.00, pe scena clubului CONTROL.

Kitty in a Casket sunt:

KITTY CASKET – vocal

SLAPPIN’ SUSPENDER – doublebass

BILLY THE BAT – chitară, backing vocals

MIKE MEAN MACHINE – baterie

Kitty in a Casket s-a înfiinţat în toamna anului 2008, la iniţiativa lui  Kitty şi Billy. Aşa au apărut primele piese, Bloody Lovesong şi Canibal Paradise. Celor doi li s-a alăturat Marc, la bass, şi bateristul Mike, cu care au înregistrat imediat albumul lor de debut,  Horror Express, apărut în primăvara lui 2009 sub label-ul casei de înregistrări CRAZY LOVE RECORDS.

Urmează o mulţime de show-uri şi participări la festivaluri pe diverse scene europene, urmând ca, la doar 5 luni dupa Horror Express, să lanseze un alt disc – HalloWien  în cadrul unei petreceri de Halloween.

Cu timpul, sound-ul KITTY IN A CASKET a devenit puţin mai dur, mai alert şi mai punk decât în momentul debutului dar şi vocile sună mai sofisticat.

După show-ul demenţial de lansare a HalloWien, Marc se hotărăşte să părăsească trupa şi este înlocuit la double bass de Slappin Suspender (Heiko), cunoscut deja ca parte din P.O.X. şi Mason Dixon Hobos.

Kitty in a Casket  “is ready to rock” vineri, 28 ianuarie, la ora 21.00 în Bucureşti, sâmbătă, 29 ianuarie, în Cluj… şi lista continuă.

Kitty in a Casket sunt sponsorizaţi de:

Audio Technica

Ibanez Guitars

Tama Drums

Artbeat Sticks

Biletul de intrare este 10 lei. Clubul Control se află pe Str. Academiei nr.19, intrarea în Pasajul Victoria, dinspre facultatea de Arhitectură.

Lasă un răspuns