NIŞTE BĂIEŢI ajung în Expirat Club pe “ritmuri dansante şi valsuri toporizate”

Formaţia Nişte Băieţi vă invită în Clubul Expirat din Bucureşti pe data de 27 ianuarie  pentru un “concert oarecare…” împodobit cu ritmuri dansante şi valsuri toporizate”, pentru ca 2011 să vă găsească în aceeaşi stare mentală “de bine”,  stare care caracterizează inconştienţa nativă a cetăţeanului român de pretutindeni.

Nişte Băieţi a luat fiinţă într-un club underground din Bucureşti  în care cei patru  protagonişti consumau voie bună şi dispoziţie de cântat.  În zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul  “lor” aşa că am luat iniţiativa de a dezmorţi atmosfera. Am început să organizăm concerte “for fun”,  fără repetiţii sau pregătire fizică înainte. În fiecare luni , sub titulatura Nişte Băieţi, clubul a găzduit seri memorabile la care intrarea era 5 mii de lei (vechi).

Proiectul a început să devină serios când “valurile de fani” au început să ne “urmărească” peste tot şi am fost, practic, obligaţi să edităm primul material discografic independent, Nişte Băieţi- “Adunate din popor şi cântate din topor” în 2006. Produs în spiritul DIY şi cu bunăvoinţa unor prieteni (de asemenea fani), formaţia s-a bucurat de un “succes monstru” care de altfel a şi determinat plecarea în primul turneu naţional Nişte Băieţi – “Oldies But Goldies Tour” în primăvara anului 2007. Am susţinut 14 concerte în 14 oraşe , 14 zile  la rând prin toată ţara. Un an mai târziu am pornit în cel de-al doilea turneu independent, în aceleaşi oraşe: Nişte Băieţi – “Punk Rock Shlagăr Tour 2008”.

Şi am cântat şi am tot cântat cu voie bună până în 2011, an în care am decis să “lansăm” în undergroundul românesc al doilea material Nişte Băieţi independent (bineînţeles). Vom începe înregistrările în luna februarie, urmând ca albumul să fie prezent în suport audio în această primăvară, mai apoi preconizând un nou turneu mondial…pardon naţional, pe plaiul mioritic care a inspirat atâtea minţi  talentate la atâtea sonete minunate. Sperăm să avem parte de susţinerea voastră, a celor care vin să ne vadă la concerte, a celor care nu ne văd dar ne ascultă şi a celor care îndrăgesc rock’n’roll-ul la fel de mult ca şi noi.

Sunteţi aşteptaţi la Expirat Club, Bucureşti pe 27 ianuarie, ora 21, pentru a gusta vechile piese, pentru a vă bucura de noile piese şi, de ce nu , pentru a ciocni un pahar cu prietenii, fraţii, surorile, iubitele….toate acestea pe “ritmuri dansante de valsuri toporizate” sub semnătura, clasică de acum:

Semnat: NISTE BAIETI

NIŞTE BĂIEŢI:

–          Abert – voce (ex Molotov Cocktail, Hotel Fetish, Los Embecilos)

–          Gabi – chitară (E.M.I.L.)

–          Barbu – bas (E.M.I.L.)

–          X-ul – tobe (Recycle Bin)



Lasă un răspuns