Urmează în Club Control

Joi 3 februarie, ora 20.00 :

Proiecţie No One Knows about Persian Cats. Regizat de Bahman Ghobadi, are ca subiect central scena muzicală underground din Iran. În 2009, filmul a câştigat un premiu special la Cannes. Protagoniştii – membrii trupei iraniene Take It Easy Hospital–  au fost nevoiţi să ceară azil politic în Marea Britanie datorită presiunilor politice declanşate de succesul filmului.

Proiecţia filmului No One Knows About Persian Cats se va face cu sprijinul Independenţa Film.

Intrarea este liberă.

Vineri, 11 februarie, ora 21:

Trupa Aeroport va deschide concertul trupei iraniene Take It Easy Hospital.

Aeroport există din aprilie 2010 şi are patru membri: Alex Tocilescu, chitară şi voce, Luca Dinulescu, bass, clape, chitară şi voce, Cristian Vararu, tobe şi clape şi Ştefan Ciuca, chitară, bass şi tobe. În noiembrie 2010, prima lor înregistrare, piesa Simona Ionescu, a intrat în playlistul Radio Guerilla, pentru ca mai târziu să ajungă pe primul loc în topul aceluiaşi radio.

Take It Easy Hospital a devenit cunoscută datorită apariţiei în filmul No One Knows About Persian Cats, regizat de Bahman Ghobadi, care are drept subiect scena muzicală underground din Iran.

Concertul Aeroport şi Take It Easy Hospital va avea loc pe 11 februarie, de la ora 21, în clubul Control. Biletele costă 30 de lei şi pot fi cumpărate la intrare, în seara evenimentului.

Duminica 13 februarie, ora 21.00:

La Chambre du Chat, Bring The Noise şi club CONTROL vă aduc pe 13 februarie, direct din Islanda: Bloodgroup (electro / synth-pop / dream pop).

Formată din trei fraţi talentaţi, Hallur, Raggi, Lilja şi specialistul în muzică electro, Janus, trupa este cunoscută pentru senzaţionalele show-uri live, pentru sound-ul special şi pentru puternicul brand musical electronic pe care l-au creat şi care le-a adus o evoluţie fulminantă pe scena mondială a electro-pop-ului.

În noiembrie 2007, Bloodgroup au lansat albumul de debut Sticky Situation. Acesta a fost primit de public cu mult entuziasm iar trupa islandeză a fost considerată una din cele mai interesante trupe electro. În următorii doi ani după debut, cei patru islandezi şi-au petrecut timpul în numeroase turnee, cântând la diferite festivaluri. În 2 decembrie 2009, Bloodgroup lansează al doilea album – Dry Land. Acesta a fost unul din cele  mai bune albume din acel an iar single-ul My Arms a ajuns foarte repede pe primul loc în topurile din Islanda. Kraumur, fundaţia muzicală islandeză care a susţinut artişti precum Björk, Sigur Rós  şi pe autorul Sjón, a desemnat Dry Land ca fiind cel mai bun album al anului iar pe Bloodgroup ca fiind ce mai bună trupă a anului în Islanda.

În deschidere: Hot Casandra dj set.

Paul Ballo, cunoscut deja datorită trupelor Go To Berlin sau The Amsterdams, punea în 2010 bazele unui nou proiect: Hot Casandra .  Se pare că primăvara aceasta va aduce lansarea unui  prim EP al acestui proiect solo, care va circula gratuit pe internet.

Biletul de intrare costă 20 lei şi se poate cumpăra în ziua concertului, la intrarea în club.

Clubul CONTROL se află pe Str. Academiei, nr 19.

Lasă un răspuns