Cum am luat în personal personalizarea cardului BRD

Mâine-poimâine ajungeam să împlinesc şapte anişori de când am făcut ochi în baza de date BRD şi eu nu ştiam că banca mea de suflet oferă clienţilor săi posibilitatea să-şi personalizeze cardurile.

De acum încolo, imaginea imprimată pe card ce imortalizează momente speciale din viaţa clienţilor precum primul căcuţă la oliţă a lu’ ăla micu’, porumbul arcuit de greutatea ştiuleţilor după o vară ploioasă, nevasta sărutându-se cu un necunoscut în faţa blocului, numărul de înmatriculare al daciei pe gaz,  proprietate personală, surprinsă de radar, prima escapadă cu actuala iubită la Tour Eiffelu’ de la Hermes – Slobozia, îi vor face pe aceştia să nu-şi piardă cumpătul şi să nu mai umple de flegme bancomatul atunci când acesta le va prezenta mesajul că, din păcate, pentru moment nu e disponibil.

Aşa că n-am mai pierdut timpul şi-am trecut numaidecât la treabă. După mai multe căutări, am găsit într-un final şi imaginea de fundal cea mai potrivită:


Comments

  1. Nu-i chiar asa…au ei niste poze, dupa ce criterii le-au ales, numai dumnealor stiu.
    Da se poate rezolva 🙂 Mi-au facut poze la polul sud si mi-au pus poza pe card. Mie si unei colonii de pinguini. Eu il folosesc pe post de oglinda sa-mi vad mecla inainte si dupa interogare sold.

Lasă un răspuns