Misterul dispariţiei petelor solare, cauzat de cercetătorii de la Ariel

Ariel-pete-solareOamenii de ştiinţă par din ce în ce mai îngrijoraţi de dispariţia petelor solare de pe suprafaţa Soarelui, fenomen care i-a uimit pe astrofizicieni. Mai mult decât atât, Soarele emite o lumină mai caldă, mai proaspătă, mai catifelată.

„Nu ştim ce se întâmplă, nu mai putem trimite nave în spaţiu. Deşi Soarele pare mai curat acum, cine a făcut asta nu a strâns şi deşeurile spaţiale, care s-au aglomerat în jurul Pământului. Măcar să le fi ascuns sub stratul de ozon..”, s-au plâns specialiştii de la N.A.S.A.

În cele din urmă, misterul a fost elucidat. Se pare că un grup de cercetători de la producătorul detergentului Ariel au testat un nou produs care urma să fie lansat la următoarea eclipsă. „Ne-am gândit că rezolvasem deja cele 99 de pete, pe care detergenţii din generaţia veche le curăţau. Am vrut să încercăm ceva nou, revoluţionar.”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei. „Acum ne gândim la un înălbitor care să cureţe găurile negre, dar nu vă pot da mai multe detalii.”, a concluzionat acesta.

Lasă un răspuns