Pentru partida cu Luxemburg, Răzvan Lucescu schimbă foaia. Foaia de start

Răzvan Lucescu schimbă strategia înaintea derby-ului cu Luxemburg. Selecţionerul reprezentativei naţionale de fotbal a României nu vrea să rişte abordând partida din postura echipei favorite, motiv pentru care va alinia un unsprezece de start format numai din jucători ale căror nume vor face ca echipa noastră să pară o echipă de vicioşi şi de persoane cu dizabilităţi.

Cred că numai în acest fel îi mai putem surprinde pe luxemburghezi. Când vor afla numele jucătorilor din primul unsprezece, adversarii se vor simţi net superiori şi astfel vor pierde din concentrare. Abia atunci ne vom putea face jocul. Una peste alta sper ca de data asta să avem mai mult noroc şi adversarii să-şi dea măcar un autogol, a declarat pentru ProstSport selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu.

Vă prezentăm în continuare formula magică de start, minuţios pregătită de viitorul fost antrenor al naţionalei:

 

 

 

 

Portar:
Adrian VICIU

Apărători:
Sergiu BAR
Marian CÂRJĂ
Cornel RÂPĂ
Viorel FERFELEA

Mijlocaşi:
Cosmin CONTRA
Ionuţ TÂRNĂCOP
Marius OLOGU
Răzvan OCHIROŞII

Atacaţi:
Romeo SURDU
Adrian MUTU

 

 

Ca plan de rezervă, Răzvan Lucescu a convocat o altă serie de jucători capabili să distragă atenţia bucătarilor, eventual vânătorilor, din echipa adversă. Enumerăm doar câţiva dintre aceştia: George Curcă, Andrei Prepeliţă, Georgian Păun sau Sorin Cucu.

Mergând pe mâna selecţionerului, surse din interiorul federaţiei ne informează că oficialii români fac tot posibilul să urgenteze naturalizarea jucătorului Daciei Chişinău, Ghenadie Orbu, pentru a completa trioul ofensiv de mare angajament Mutu-Surdu-Orbu.

Comments

Lasă un răspuns