Sâmbătă, 12 martie, THE MONO JACKS în Club Control

Sâmbătă, 12 martie, trupa  The Mono Jacks vă aşteaptă în Club CONTROL la lansarea digitală a albumului de debut Now in Stereo. Cele 9 piese ale albumului, însoţite de câteva bonusuri surpriză, vor putea fi descărcate accesând site-ul themonojacks.bandcamp.com.

Albumul de debut The Mono JacksNow In Stereo este un produs 100% independent, creat şi finanţat de către membrii trupei. Producţia discului a fost asigurată de Andrei „Robin” Proca, Alessandro Marton şi The Mono Jacks. Conceptul şi design-ul copertei, semnate de către Cătălin Precup, au fost decise în urma concursului desfăşurat în colaborare cu publicaţia Decât o Revistă.  

Cu această ocazie specială, The Mono Jacks îi are ca invitaţi pe membrii trupei Blue Nipple Boy.

În deschiderea serii, trupa Blue Nipple Boy va avea o prestaţie acustică, fiind de fapt şi prima lor aparitie live. Înfiinţată în vara anului 2010 de Cătălin Boltaşu şi Carciova Adrian, Blue Nipple Boy intră pe scena muzicii alternative cu un sound bine lucrat şi cu mare avant, ce i-a adus deja în atenţia ascultătorilor.

Biletele, în valoare de 15 lei, însoţite de un cod cu care va putea fi descărcat un bonus supriză din partea The Mono Jacks, se pot achiziţiona în seara evenimentului de lansare de la intrarea în Club Control, începand cu ora 21:00.

Control club se află pe  Str. Academiei, nr. 19, în Pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectură.

Lasă un răspuns