Dacia cheamă în service 2349 de maşini pentru o defecţiune la motorul de căutare

Totul a pornit de la reclamaţia unui client care, pornind motorul, nu a găsit radio-casetofonul din dotarea standard. Văzând că în urma căutării nu a dat de niciun rezultat, omul a apelat la un service, simţindu-se norocos. Aici, specialiştii mecanici au folosit toate procedurile standard pentru testarea motorului însă nici urmă de aparatul omului.

Drept urmare, reprezentanţii unităţii service au apelat direct fabricantul, pentru a cerceta dacă problema nu a apărut şi la alte Dacii din aceeaşi serie limitată, Dacia Logan full 4 wheels. În colaborare cu baza de date a Poliţiei Rutiere, pentru a afla numele proprietarilor care au deja o reclamaţie în acest sens, cei de la Dacia au rămas surprinşi de ceea ce au găsit.

„Se pare că defecţiunea motorului era mai gravă decât am crezut noi. Sunt şoferi care nu au găsit casetofonul, un accesoriu simplu de altfel dar sunt şi oameni care nu au găsit ştergătoare, covoraşe, capace de roţi, roţi, unii nu au găsit maşina chiar.”, a declarat un reprezentatnt al fabricii, citat de Ugerpres.

Între timp, maşinile cu probleme au fost retrase iar inginerii caută soluţii.

Comments

Lasă un răspuns