Luna mai în Club Control

Alt. Ctrl Fest 2011, 5-7 mai:

Ajuns la a doua ediţie, Alt.Ctrl Fest pregăteşte trei zile de concerte cu nume importante ale scenei indie/electro internaţionale. O particularitate a ediţiei din 2011 a festivalului este prezenţa în premieră la Club Control a două trupe australiene, PVT pe 5 mai şi Ben Frost pe 7 mai.

Programul festivalului este următorul:

-Joi 5 mai:

PVT ( Australia)

Cbk/Naked Cuddlez (DE)

-Vineri 6 mai :

The Static Age (USA)

The Amsterdams (RO)

Low Fi (IT)

-Sâmbătă 7 mai:

Ben Frost (Australia, Islanda)

Biletele vor costa astfel: joi 5 mai – 30 lei, vineri 6 mai -25 de lei, sambata 7 mai 30 de lei.

Un număr de 50 de abonamente pentru toate zilele la pretul de numai 50 de lei sunt puse în vanzare la club.

 

 

 

Sâmbătă 14 mai:

Pe 14 mai, La Chambre Du Chat, în colaborare cu Relish Booking, Bring the Noise şi Control Club vă invită la un live cu un line-up special: Jeniferever (post-rock, ambient indie – Suedia) şi Arms and Sleepers (experimental, ambient – USA/Europe).

Intrarea este 20 de lei.

Jeniferever e una dintre trupele căreia nu trebuie să-i acorzi decât un moment pentru ca apoi să-ţi rămână în minte o viaţă întreagă. Cei patru membrii  – Kristofer Jönson, Martin Sandström, Olle Bilius şi Fredrik Aspelin – au abilitatea de a ”picta” lumea în jurul ascultătorului. Fiecare secundă a unei piese e legată de un loc şi un moment, e marcată de o realitate şi de o experienţă.

Seara va continua cu  live actul trupei Arms and Sleepers.

Formată în vara anului 2006 în Boston, Massachusetts, Arms and Sleepers au produs 11 EP-uri şi albume şi au concertat în numeroase ţări din Europa şi în America de Nord . Max Lewis şi Mirza Ramic  au experimentat diferite modalităţi de îmbinare a stilurilor muzicale, ignorând tiparele şi impunându-se pe scena experimental-underground.

Lasă un răspuns