Surferii americani vor aştepta noul val al crizei mondiale în România

Mai mulţi surferi din Statele Unite ale Americii au anunţat pe blogurile lor personale că vor fi de faţă atunci când noul val de criză va lovi România. Ideea care la început părea să fie doar o dorinţă bizară a unui grup restrâns de practicanţi ai acestui sport extrem începe să capete amploare peste ocean.

„Practic sportul ăsta de 25 de ani. Ştiu toate plajele de pe coasta de est şi de pe cea de vest. Nu mă mai atrag. Acum simt nevoia de ceva nou, de un loc mai exotic. România este exact locaţia de care am nevoie. Îmi pare rău că am ratat valul din Grecia dar sunt convins că nu-l voi regreta nici pe cel din România. Deja am început să mă documentez despre aceasta ţară. Îmi doresc enorm ca noul val să mă prindă în capitala lor Budapesta, pe Casa Poporului. Ăsta e un moment cu care te întâlneşti o dată în viaţă”, a scris pe blogul său Steve Wet, unul din surferii dornici de aventură.

Intenţia teribiliştilor americani a atras şi atenţia autorităţilor române. „Iată că, într-un final, campania de promovare turistică a României în care am investit cu atâta încredere începe să dea roade. Cine şi-ar fi închipuit vreodată că aceşti neînfricaţi sportivi americani vor prefera să prindă noul val al crizei mondiale aici, la noi, în România, în loc să îl aştepte la ei acasă, în America, practic locul de unde a început totul? Acesta nu este decât rezultatul unei campanii în care am pus foarte mult suflet”, a declarat pentru HotMuse doamna Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului.

Pentru a fi siguri că nu ratează momentul, surferii americani au început deja să sosească pe aeroporturile din toată ţara. Radu Mazăre a anunţat că se va ocupa personal de găzduirea acestora.

Lasă un răspuns