Marc Anthony agresat de doi români care l-au confundat cu Victor Ciutacu

Ghinioanele se ţin lanţ de Marc Anthony. După divorţul de Jennifer Lopez, cunoscutul interpret de muzică latino a fost pus din nou la o grea încercare miercurea aceasta, când doi indivizi l-au agresat fizic în timp acesta ce se plimba liniştit pe străzile din Madrid.
După primele cercetări ale poliţiei madrilene se pare că agresorii sunt doi cetăţeni români pe numele lor Vânosu Apolodor şi Gâlceavă Ioan, ambii din Călăraşi, stabiliţi pe teritoriul Spaniei de patru ani. La scurt timp după ce au fost reţinuţi cei doi au explicat autorităţilor spaniole că a fost vorba de o confuzie, că nu au nimic personal cu Marc Anthony, cu muzica lui sau cu posteriorul fostei sale soţii, nefericitul eveniment iscându-se după ce aceştia l-au confundat pe artistul de origine puertoricană cu controversatul jurnalist român Victor Ciutacu, informează HotMuse.
Marc Anthony a declarat că nu va depune nicio plângere la adresa celor doi români, mai ales că şi el a ripostat pe măsură rupându-i unuia dintre agresori tricoul Gucci, dar că îi va da în judecată atât pe Victor Ciutacu pentru că i-a preluat din trăsăturile feţei fără a-i cere acceptul, cât şi pe cei din Antena 3 pentru că îi promovează acestuia sistematic imaginea. Artistul a mai precizat că la început a ezitat să iniţieze o asemenea acţiune dar că decizia a fost luată în timp ce l-a auzit vorbind pe Ciutacu într-o înregistrare de pe youtube.
La rândul său Victor Ciutacu a declarat că se aştepta la o asemenea întorsătură a situaţiei, precizând că oricât de mult ar spune lumea că seamănă cu Marc Anthony vocea sa rămâne inconfundabilă.

Comments

  1. pocoloco

    da vocea lu’ ciutacu e confundabila cu sunetul unui capac de tomberon, prin comparatie a lu’ antony se confunda cu o ciocarlie portoricana…nu puteam sa nu comentez…

  2. Viorica

    cum adicail da in judecata „pentru ca i-a preluat din trasaturile fetei fara acceptul lui ” ? Are Ciutacu vreo interventie in acest sens, nu e de la mama lui asa ?

Lasă un răspuns