Huliganii care au devastat centrul Bucureştiului şi-au făcut stagiul în protestele din Spania şi Grecia

Descoperire şocantă a autorităţilor române. Cea mai mare parte a huliganilor care au vandalizat centrul Capitalei au fost aceleaşi persoane care au contribuit la degenerarea protestelor paşnice din celelalte ţări europene în violenţe extreme.

„Avem informaţii precise că cei implicaţi în violenţele de stradă din Bucureşti sunt nişte profesionişti antrenaţi în tabere secrete ale Opoziţiei care au ştiut exact ce au de făcut. Sunt aceeaşi agitatori care au creat probleme şi la protestele din celelalte ţări europene. Ştim sigur că până să apară ei în rândul manifestanţilor, lumea a protestat paşnic. Ba chiar au fost situaţii în Grecia când manifestanţii aruncau în forţele de ordine cu ramuri de măslin. Rolul lor e să agite spiritele. Rolul lor este să destabilizeze Europa”, a declarat pentru HotMuse ministrul Administraţiei şi Internelor  Traian Igaş.

Întrebat dacă ceilalţi cetăţeni paşnici au ieşit de bună voie în stradă, ministrul a ţinut să puncteze: “Oamenii n-ar trebui să aibă motive atât de mari de nemulţumire. Din punct de vedere tehnic, românul are o toleranţă mult mai mare la foame. Este practic imposibil ca măsurile de austeritate ale guvernului Boc să fi contribuit la atingerea pragului maxim de suportabilitate într-un timp atât de scurt. E limpede că cei din Piaţa Universităţii sunt oamenii USL-ului. Din ultimele date pe care le deţin sunt aproape 200 de familii din toată ţara, hai să zicem 250 dacă ar fi să socotim şi cazurile sociale de la Dansez pentru tine, care ar avea motive întemeiate de nemulţumire. Ori în ţară au ieşit în stradă mai multe mii de oameni. Acuma ziceţi şi dumneavoastră, cine să fie ceilalţi care au completat rândurile nemulţumiţilor dacă nu cei din Opoziţie?”

Lasă un răspuns