Traian Băsescu a venit în Piaţa Universităţii şi s-a alăturat manifestanţilor care cereau demisia Guvernului Boc.

Gest neaşteptat al lui Traian Băsescu în cea de-a patra zi de proteste în Bucureşti. Preşedintele şi-a făcut apariţia în Piaţa Universităţii pentru a protesta alături de oamenii nemulţumiţi de măsurile de austeritate adoptate de Guvernul Boc.

„Am avut încredere în Emil Boc. Am avut o serie de discuţii în care l-am atenţionat că setul de măsuri anticriză nu va fi bine primit de populaţie. Nu m-a ascultat. A fost decizia lui. Acum trebuie să şi-o asume”, a declarat pentru Antena 3 Traian Băsescu.

Întrebat cum resimte acuzele care îi sunt adresate, preşedintele a mai spus: “am repetat în nenumărate rânduri că nu voi ezita niciodată să mă întorc la popor. Tensiunile din ultima perioadă mă obligă să fac asta. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu e vina mea că un guvern incapabil a dus la generarea acestei situaţii. Mâine-poimâine o să mă pensionez şi eu. Ce-o să fac? O să trăiesc cu o pensie mizeră la fel cum trăiesc amărâţii ăştia de pensionari? Dacă e nevoie de o schimbare, e nevoie acum! Deee-mi-si-aaa! Deee-mi-si-aaa!”

Deşi pare incredibil, preşedintele a venit singur la protestul din Piaţa Universităţii, după ce a luat metroul de la Politehnica şi a schimbat la Piaţa Unirii, şi nu a avut nimic de obiectat jandarmilor care, după ce l-au percheziţionat, i-au confiscat o  sticlă de whisky şi tirbuşonul din buzunar.

Comments

Lasă un răspuns