YellLow a lansat primul videoclip!

YellLow este un nou proiect post-soul format din Radu Anghel(bass), Luiza Popescu (voce) si Andi Petreanu (synths). Trupa a inceput in 2010 cu singleul Naive si a trecut pana acum prin multe schimbari de forma. Piesa “Crimson” vine dupa o pauza de meditatie si este fix ce trebuia sa se intample cu noi in momentul asta. Piesa este un pachet lucrat pe parcursul a doi ani, in diferite forme, ajuns in stadiul final in mainile lui Alex Cotoi.

Reactiile pozitive la adresa piesei ne’au facut sa facem si un clip , pe care l-am dorit putin nebun, sa mearga mana in mana cu atmosfera dark din Crimson.Mihai Militaru, 360view, este producatorul si omul care a facut vizualele cu mapping. Actrita principala este Mariuca Teiu, make-ul semnat Diana Ionescu si outfit Laura Lazar. Iepurele este un personaj aparte si da twistul psihedelic al mixului. Ioan Penu este creatorul acestui personaj si un fotograf foarte inspirat. Pe Ioan l-am cunoscut la mare, anul trecut, am vazut pozele cu Rabbit si am iubit proiectul instantaneu. Cred ca am decis atunci, inconstient, ca vreau un clip cu iepuri:).

Povestea este ciclica iar conceptul este scris inca de la inceput pe oglinda, dupa un citat Kurt Cobain care imi placea in copilarie : “it’s better to burn out than to fade away”. Vrem sa intram in studio cat mai repede , sa putem sa incepem sa lucram la un album. In toamna cred ca dam drumul unui nou single , si incercam sa trecem un nivel mai sus pe energy scale.

Ca sa va pastrati in loop, intrati pe www.facebook.com/yelllows.

Lasă un răspuns