Captură șocantă! Crin Antonescu a prins un somn cât toate zilele

Nici nu a preluat bine funcția de președinte interimar și Crin Antonescu și-a luat o scurtă vacanță. Copreședintele USL a profitat de răstimpul în care Traian Băsescu va fi nevoit să-și strângă din lucruri pentru a elibera, cel puțin pentru trei săptămâni, Palatul Cotroceni și a mers la o partidă de pescuit la Dunăre, unde a prins un somn cum nici un om activ nu și-ar fi putut închipui vreodată.  Surprinzător este că președintele PNL a făcut această fabuloasă captură ziua în amiaza mare și nu dimineața, așa cum obișnuia de obicei.

“Toată lumea îl știe pe Băsescu ca fiind un președinte căruia îi place să vâneze rechinii. Eu am preferat întotdeauna un somn bun, chiar dacă l-am prins, de exemplu, în biblioteca școlii și nu la Dunăre”, l-ar fi auzit mărturisindu-i unui sepepist un localnic.

Deși a asigurat că nu va abuza de prerogativele sale de președinte interimar și nu va face nicio grațiere, Crin Antonescu a eliberat somnul stârnind o nouă serie de controverse în rândul rivalilor săi politici. Întrebat de ce a recurs la acest gest, Antonescu a spus că se va întoarce și speră să-l prindă din nou, curând, când va ieși din politică.

 

Lasă un răspuns