Un cuplu de maghiari din Covasna divorțează, după ce soția a născut un prunc ce purta o bentiță cu tricolorul României

copil-bentitaStupoare în secuime, după ce o tânără mămică de etnie maghiară a dat naștere unui copil care purta pe cap o bentiță cu tricolorul românesc, informează Ugerpres.

Vestea a picat ca un fulger asupra proaspătului tătic care și-a anunțat deja intenția de a demara procesul de divorț, motivând că nu își explică nenorocirea decât prin faptul că soția sa l-a înşelat cu un patriot de origine română. Tânărul a rămas de neînduplecat chiar și după ce rudele şi apropiaţii l-au sfătuit să facă testul de paternitate pentru a înlătura din faşă orice îndoială legată de o întrebare absolut legitimă şi anume cine este tatăl copilului.

„Am mai auzit de o situaţie similară întâlnită undeva în Moldova, când un copil a venit pe lume alături de o sticlă de Teddy plină cu țuică. Dar am crezut că era pură fabulație sau că, în cel mai rău caz, medicul care efectua operația de cezariană a scăpat sticla unde nu trebuia. Ce s-a întâmplat acum în Covasna este un caz unic în istoria medicinei. Am discutat cu colegii mei şi am ajuns la concluzia că există doar două posibilităţi care ar putea explica fenomenul: ori soţia a avut într-adevăr un amant din comunitatea românilor, ori unul dintre cei doi soţi are origini româneşti şi nici măcar nu ştie”, a declarat la rându-i şocat, János Intervențiu, doctorul care a asistat la naştere.

 

Lasă un răspuns