Horoscopul săptămânii 10 – 16 februarie 2014

jeanHoroscopizduRevigoratorul dragostei spârcâite de vreme sau Sfântul Valerică cum mai este cunoscut prin cercurile îndrăgostiţilor cu juma’ de normă, e pregătit să pună din nou în funcţiune tonomatul iubirii, motiv pentru care maestrul Jean Horoscopozdu’ e gata să-l lase să se facă de râs şi de data aceasta şi să se concentreze pe lucruri mult mai serioase, cum ar fi cititul în stele.

Aşadar, citiţi şi rugaţi-vă ca Mercur să nu-şi pună ultima silabă pe faţa d-voastră.

Berbec: Tranzitul Lunii prin Berbec anunţă o perioadă cu uşoare tendinţe claustrofobe pentru nativi. Evitaţi spaţiile închise, în special după ce se întunecă, şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp sub cerul liber, prin zăpada îmbâcsită de noxe şi rahaţi de câine. Dacă nu veţi rămâne blocat în lift toată noaptea cu vezica plină, există o probabilitate destul de mare să staţionaţi câteva ore bune într-un tramvai ticsit cu călători, cu nasul între sânii lăbărţaţi ai unei brutărese transpirate, de curând ieşită din tură.

Taur: Venus excitată de mişcarea lasciv-retrogradă a lui Mercur, va surprinde toţi taurii mistuiţi de focul pasiunii. Pentru cei celibatari, metodele arhaice de a flirta ar putea să le arunce în plasă o vidanjoare ştirbă cu inima sfâşiată sau, dacă au noroc, o puştoaică beată ruptă, cazată peste noapte într-o staţie de autobuz, învelită cu un afiş cu Directia5. Taurii cu pereche, au patru din cinci şanse să prindă în mreje o coadă de mătură pe care o vor valsa energic prin apartament, sub privirile tăioase ale doamnei.

Gemeni – Gemenii vor da dovadă de imprudenţă în relaţiile cu ceilalţi. Evitaţi pe cât posibil interacţiunea cu rasa umană dar şi cu mamiferele capabile de emoţii primare. Sunt şanse mari ca la una din mesele de prânz, luată în compania colegilor de munca, să scăpaţi tot sosul de peşte pe costumul office al şefei, achiziţionat cu o zi înainte din Dragonul Roşu. Imprudenţa ar putea lovi din nou, făcându-vă să îi pasaţi pentru a se şterge exact şerveţelul pe care vi-l dăduse cu 30 de secunde înainte, pentru a vă sufla nasul.

Rac: Tranzitul trândav a lui Marte prin Casa I aduce uşoare probleme privind aspectul exterior pentru raci. Reapariţia neaşteptată a unei eczeme pe faţa şi pe toate celelalte părţi ale corpului, îi va determina pe toţi semenii d-voastră să vă evite la modul ostentativ. Nevoia acută de socializare se va diminua considerabil, după ce mai multe echipe de la National Geographic, Animal Planet şi – surprinzător! – NASA vor face deplasarea pe plaiurile mioritice special pentru a vă examina mai îndeaproape.

Leu: Revenirea exuberantă a lui Pluton la mişcarea directă din a doua parte a săptămânii anunţă o sesiune atipică de culturalizare pentru nativii semnului zodiacal. Spectacolul de teatru la care veţi fi prezent vă va pune într-o lumină uşor stânjenitoare când veţi răspunde la telefon în timpul unei scene încărcate de dramatism şi-l veţi comuta din greşeală pe speaker. Atmosfera din sală va vira rapid înspre comedie, imediat ce vocea isterică a vecinului de dedesubt vă va pune în temă cu faptul că WC-ul d-voastră refulează de mai bine de o oră.

Fecioară: Astrele prevăd o săptămână efervescentă în cea ce priveşte viaţa de cuplu pentru fecioare. Ruperea monotoniei în relaţie va duce la situaţii total neaşteptate dacă nu renunţaţi la ideea de surpriză. Pentru a menţine transparenţa, cel mai în siguranţă ar fi să trageţi la sorţi un subiect de ceartă pe care să-l dezvoltaţi toată săptămâna. Altfel, riscaţi să treceţi prin aceleaşi momente ca în seara în care, aşteptându-vă jumătatea cu o cină romantică atent pregătită, aceasta a apărut la uşă alături de doi preoţi pentru a face sfeştanie.

Balanţă: Iritabilitatea dezvoltată de stresul marţian din răstimpul de început al săptămânii, va atrage după sine mici probleme cu autorităţile pentru balanţe. Că va fi vorba de o parcare neregulamentară peste bichon-ul unei soţii de procuror, de un conflict cu controlorii după ce aţi urinat pe uşa din spate a autobuzului sau că veţi încerca să profitaţi de una dintre fetele măritate ale comandantului poliţiei din localitate, rămâneţi calm şi apelaţi la prieteni pentru a vă scoate din impas. Sigur nu vor uita cum în ultimul an le-aţi refuzat sistematic orice favor.

Scorpion: Cuadratura făcută în dorul lelii de Marte cu Pluton, va dezvolta o săptămână plină de dinamism pentru cei născuţi în zodia Scorpionului. Un brânci amical pe scările blocului dat de un vecin mai spiritual, un sprint după autobuzul în care v-aţi uitat albumul cu poze indecente sau o cursă de neuitat în compania maidanezilor dezlănţuiţi din cartier sunt doar câteva din episoadele ce vă pot pune sângele în mişcare în perioada următoare.

Săgetător: Saturn aflat în trecere prin casa a VI-a îşi va pune amprenta asupra tranzitului intestinal al săgetătorilor. Optaţi pentru o dietă bio, altfel flatulaţiile d-voastră vor acapara olfactiv intersecţiile dominate în mod obişnuit de mirosul de crini imperiali al florăriilor de la colţ de stradă. Sub nicio formă, nu încercaţi mâncărurile exotice. În asemenea condiţii, nu se ştie cum veţi tolera organic o salata de fructe de mare, sărată cu un amestec ce are la bază un extract din spermă de balenă.

Capricorn: Fuga lui Jupiter din casa a VI-a aduce o săptămâna plină de provocări extreme în cadrul căminului pentru capricorni. Dacă aveţi în plan rezolvarea unei probleme casnice, luaţi-vă telefonul la d-voastră. Sunt şanse mari să rămâneţi blocat în ger pe balcon sau, mai rău, după o manevră nereuşită, să rămâneţi atârnat de zonele sensibile într-un cârlig, alături de o bucată de şuncă afumată. În cazul acesta, sunaţi la 112 si explicaţi-le situaţia. Sigur vor trimite pe cineva în 5-6 ore.

Vărsător: În următoarele şapte zile, relaţiile bazate pe simpatie ale vărsătorilor se vor disipa progresiv sub rânjetul astral al ticluitorului Saturn. Se întrevăd şanse mari să fiţi protagonistul unor discuţii aprinse cu o colegă de serviciu, plecând de la o polemică legată de împerecherea macacilor. Dacă ţineţi la integritatea d-voastră corporală, renunţaţi la ideea de a merge la Zoo. Dorinţa de a aduna cât mai multe date cu privire la această chestiune, v-ar putea aduce în postura de a experimenta pe propria piele.

Peşti: Revenirea nesperată a lui Saturn în Casa a III-a, ar putea ridica în cele din urmă conul de umbră în care peştii s-au scăldat apatic în ultimele 240 de luni. Dincolo de motivele fireşti de bucurie, ţineţi cont de un sfat şi evitaţi să vă scobiţi în nas în public. Orice instantaneu cu d-voastră în această ipostază intimă, ar putea sta la bază celui mai nou promo al celor de la RMGC, alături de sloganul cu mare aderenţă la public „Noi forăm din plăcere!”.

Lasă un răspuns