Wikipedia a modificat imnul SUA pe durata unui test de obținere a cetățeniei americane

O nouă mostră de corectitudine și civism acaparează online-ul, după ce Wikipedia a schimbat versurile imnului american preț de câteva ore, în timpul desfășurării unui test de obținere a cetățeniei americane.

„Mi-a plăcut teribil farsa făcută zilele trecute de un dicționar online din România și am considerat că și Wikipedia ar trebui să recurgă la astfel de metode de descurajare a fraudei. Orice cetățean trebuie să știe imnul țării sale. Gândiți-vă cât de jenant ar fi să vedem un american încurcându-se în timpul intonării imnului național, cum se mai întâmplă cu unii tricolori ai unor echipe naționale de fotbal”, a declarat pentru Ugerpres Samuel O’Pedia, unul dintre cofondatorii site-ului.

Pur și simplu întâmplător, farsa enciclopediei online a dat naștere unei situații ilare, avându-i drept protagoniști pe membrii corului armatei chineze. Așa se face că, invitat să susțină o reprezentație la ambasada SUA din Beijing, corul a intonat imnul Americii după ce militarii chinezi au memorat versurile din varianta modificată, stârnind râsete prelungite în rândul oficialilor americani.

Lasă un răspuns