Hai băieţi !

   ”Ora 20:00, intrarea stadionului, lume multă şi nu prea, parcă anunţaseră ăştia că s-au dat toate. Ce fain fu azi, soare, berică pe autostradă în drum spre Constanţa.
   28 martie 2009, am făcut azi 10 ani cu nevastă-mea. I-am spus un “La mulţi ani !“ pe fugă de dimineaţă. De luat nu i-am luat nimic, am strâns banii pentru bilet, căci înainte de a fi soţ sunt român; ca orice român , susţin naţionala.
   Se cam simte briza mării, noroc că nu m-au controlat ăştia să-mi găsească votculiţa, poţi intra şi cu toporul pe stadion că nu îţi spune nimeni nimic.
   Aşa, au ieşit băieţii la încălzire! Mari mai sunt sârbii ăştia … e lasă că n-o fi dracul aşa de negru.
   Am citit în gazetă că nici Ghionea n-are drept de joc, să sperăm că nu mai gafează Tamaş!
   A început meciul, suntem în pressing, hai Rădoi dă mă cu el de pământ să ştie de frică!
   Ia să iau o gură de aghiazmă că s-a lăsat frigul.
   Băi băiatule Marica ăsta nu joacă nimic, nu-i mai pasa Mutule ca e terci! Of, nu jucăm nimic … din nou. Ţi-am zis mă că nu i-a ieşit lu’ Piţi pasenţa la zaruri aseară. Noroc cu Lobi săracul, că altfel ne conduceau ăştia la pauză. Să sperăm că Nicoliţă nu-şi mai încalţa ghetele invers pentru repriza a doua.
   Bun e mă Scandicu’ ăsta, te unge pe suflet. România, România, România, ole,ole,ole…
   Măicuţă, cum a început jocul, cum s-au pus sârbii pe noi, ştiu cu mingea  nu se joacă, strânge Petre în centru nu vezi că are culoar?! Aoleu gol… pfoai ce a gafat-o Chivu.
   Mai iau o gură să-mi treacă supărarea.
   Iar au scăpat pe contraatac, o scoate Lobi, ia … aaa căcat … 0-2.
   Hai Piţi cu schimbarea, bagă-l pe Costea, nu vezi că Marica e mână moartă. Nicoliţă, Cociş, Petre, Tamaş, Codrea la fel , zici că sunt gemeni. Scoate-i naibii de pe teren, mai bine jucam eu în armata, mama lor a naibii , numa’ după bani sunt toţi.
   Min 75: 0-3 gol Zigic. Dă Doamne să cadă curentul,să se ardă generatorul, să nu mai meargă nocturna, ca ne umilesc ăştia!
   Păi ce mă ai noştri vor să se califice la Mondiale cu 2 şuturi spre poarta in 3 meciuri? Sunteţi penibili mă! Prost o fi ăla care mai vine pe stadion să vă vadă mersul crăcănat pe teren, o echipă de constipaţi.
   Hai mă că eu plec, mă duc să mai beau o votcă p-afară! Te astept la maşină! Tine tu seminţele.
   Ai naibii şi iugoslavii ăştia, nu le ajungea că ne băteau pe unde ne prindeau, acum express s-au despărţit să ne bată de 3 ori mai mult. Mama lor de invidioşi!”

 

Lasă un răspuns