Pierdem împreună

Aseară, în timpul disputei fotbalistice dintre România şi Serbia, când scorul se încăpăţâna să nu treacă de partea echipei condusă din teren de Mutu, o reclamă la Raiffeisen Bank şi-a făcut apariţia pe micul ecran, exact în vecinătatea benzii care reflecta 0-2-ul din teren. Textul era următorul: facem parte din aceeaşi echipă. Şi mesajul tot continua să apară pe tot parcursul meciului, în timp ce tricolorii alergau disperaţi şi neputincioşi după egalare.
Sunt curios care a fost reacţia clienţilor Raiffeisen în acele momente. Ai crede că banca s-a folosit de imaginea echipei naţionale pentru a pune în gardă clienţii pe perioada de criză. Adică, dacă tot facem parte din aceeaşi echipă, pizda ma-sii, mai şi pierdem împreună.

Pentru a mai diminua din mesajul cu pricina, mă gândesc ca miercurea ce urmează, la următoarea partidă pe care echipa naţională de fotbal a României o va susţine în compania naţionalei Austriei, ar fi indicat ca Raiffeisen Bank să promoveze noi sloganuri mult mai optimiste de genul Raiffeisen, banca care dă credit fraierilor sau Califică-te la îndatorare pe viaţă cu programul Buzunarul Bară-Gol.

Lasă un răspuns