Oi avem dar porci…

 

porc_0

   După ce s-a înfruptat din plin cu pulpe superioare și piept de pui la grătar, virusul gripei a prins acum gustul cărnii de porc. În consecință, humanoizii au decis să nu se bage peste poftele nătăflețului și s-au hotărât să zică pas pentru o perioadă consumului de bunătăți derivate din șuncile patrupedului a cărui problemă existențială este dacă există viață după Crăciun. Specialiștii în ale virusologiei, epidemiologiei și alte domenii legate strâns de eprubetă, împreună cu autorități și lideri de nații, și-au pus pofta în cui și halatele pe umeri pentru a preveni extinderea mâncăciosului cel mic.

   Doza de paranoia și suspiciune mă întreabă care este substratul adevărat al acestei povești cu gripa porcină în rol principal. Vom urmări în continuare ce se întâmplă, ștergându-ne de pe bot urmele de ciolan afumat.

Lasă un răspuns