Viitorul creşte bine

    Aseară am fost martorul unui fenomen ciudat. Eram între Piaţa Unirii şi Casa Poporului şi m-am întâlnit cu viitorul. Sub diferite forme şi culori, acesta trecea valuri, valuri peste mine, făcându-mă să mă întreb ce nuanţă va avea orizontul. Regăseam în mijlocul său, adunate haotic, generaţii de medici, oameni de ştiinţă, profesori de literatură, chimişti…Cred că am văzut şi doi astronauţi, cel puţin aşa a remarcat un prieten care mă însoţea. Nu mai contau cerceii diamant, şuviţele blonde, culoarea pielii, muzica din telefoane, cojile de seminţe ce zburau din gură, paietele, mămicile de 14 ani, înjurăturile şi dezacordurile, nu mai conta nimic. Important este că viitorul există şi este sau va fi calificat. Suntem asiguraţi.
    Vântul bătea puternic, aducându-mi la urechi ritmuri lăutăreşti. Floriile au fost sărbătorite cu viitorul alături. În Piaţa Constituţiei, muzica celor discriminaţi adunase generaţiile amintite mai sus. Tăcuţi, ne-am îndreptat spre cârciumă. Viitorul ne-a mai dat o palmă iar nouă, oricum, nu ne pasă.

Comments

  1. Aseară am mers pe jos de la Romană până la Chirigiu. Pe Magheru am văzut lume bună, medicii și oamenii de știință despre care zici, apoi de la Universitate înspre Unirii s-a schimbat peisajul pentru ca pe bulevardul cu fântâni să înot într-o mare de maneliști, viitorii badigarzi, șoferi de taxi și șmenari.
    Da, sunt mai mulți decât cei care așteptau să intre la teatru, dar până la urmă nu numărul lor e problema ci faptul că nu se aplică legea și din cauza asta ei nu ajung acolo unde le e locul.

  2. mircha

    da. 0784.344.787. home delivery. toate sectoarele+sectorul agricol ilfov. vorbeste cu robotul si inregistreaza-te. e ok.

    *cost apel 14,2 E/g + TVA

Lasă un răspuns