Horoscopul săptămânii 24-30 August 2009

horoscopSe apropie finalul de august iar concediile sunt pe sfârşite. Nicu Zglobiu’ s-a întors din vacanţa petrecută în Grecia, după ce a adormit iar cu ţigara aprinsă. E, nu vă luaţi după imaginile de la tv, mai exagerează şi ei…Mai bine fiţi atenţi la previziunile pentru această săptămână, aşa cum le-a văzut Nicu într-o şedinţă de iarbă arsă. Nu, nu de la incendii…

Berbec. „Efectul domino” se va abate asupra dvs. în această săptămână. Marţi, când veţi ajunge acasă, o să vreţi să trageţi ceva pe nas, câinele va trage şi el un pic (din greşeală) şi va muri, soţul/soţia vă va părăsi din cauza câinelui (dragostea vieţii ei/lui – bişonul maltez), vineri veţi pierde tot la partaj ( rapid, nu?), sâmbătă vă veţi îmbiba în alcool iar duminică vă vor da târcoale gânduri despre sinucidere. O săptămână veselă!

Taur. Va fi o săptămână foarte lejeră şi plăcută pentru partea feminină a acestei zodii. Aţi ales să faceţi concediul separată de soţ, la malul mării Egee…Soare e, plajă e şi plin de pul#răi… Aveţi grijă să nu deschideţi ciupercărie când vă întoarceţi acasă!

Gemeni. Spiritul artistic al celor din zodia Gemeni va fi temperat de către critici şi pe bună dreptate. Fie că pictaţi, sculptaţi, scrieţi poezii, desenaţi graffiti, compuneţi muzică sau dracu’ mai ştie ce vă trece prin cap, sunteţi de căcat, sunteţi de toată jena. Astrologul de servici vă imploră să rămâneţi în casă în această săptămână. Este spre binele dvs.. Evitaţi astfel flegme, înjurături, roşii stricate şi ouă clocite!

Rac. Programul „Prima Casă” a fost un succes din punctul dvs. de vedere, mai ales că aţi cumpărat un apartament într-un ansamblu rezidenţial. Ceea ce nu ştiţi este că vineri o echipă a Primăriei Capitalei, în urma unei inspecţii de rutină, va pune bulină roşie pe blocul dvs. Veţi fi nevoit să vă mutaţi înapoi cu mama dvs. deoarece noua locuinţă se va nărui până duminică. Manole, Manole…băga-mi-aş ceva în Ana ta!

Leu. Sunteţi plin/ă de intenţii bune şi iniţiativă! În perioada asta de rahat vă gândiţi să începeţi o afacere şi veţi face…un bar. Toţi banii strânşi până acum vor intra în această cârciumă ca într-o gaură neagră. Veţi reuşi în viitor să aveţi şi activitate, clienţi destui, critici favorabile, etc. Toate bune şi frumoase până când clădirea în care se află barul va fi retrocedată şi dărâmată mai apoi, în două zile, la ordinul proprietarului. Păcat ca nu veţi reuşi să strângeţi nimic din bar!

Fecioara. Veţi pleca în acest week-end, ultimul din luna august, împreună cu partenerul/partenera la mare. Plănuiţi asta de foarte mult timp şi abia aşteptaţi să ajungeţi pe plaja din Costineşti, vă leagă foarte multe amintiri de acest loc: prima noapte de dragoste, primul viol, primul sex în grup, cel mai bun oral, primul şi singurul anal…Dacă doreaţi să mai retrăiţi ceva de genul acesta nu vă mai gândiţi, căci e degeaba…O să aveţi parte doar de o toxinfecţie alimentară…poate o clismă, merge? Cine ştie!

Balanţa. Nimic nu se compară cu o Balanţă îndrăgostită…poate două Balanţe îndrăgostite, adică previziunea noastră astrală. Ei bine da, v-aţi găsit partenerul/partenera din aceeaşi zodie, contrar tuturor aşteptărilor. Nu vă bucuraţi foarte tare, spiritul dvs. analitic, la fel ca cel al partenerului, vă va face să vă despărţiţi spre finalul săptămânii din motive de căcat: are barbă/n-are ţâţe, e prea scund/are curu’ mare, început de chelie/un pic crăcănată, „n-are bani”/”s-ar putea să mă sugă de bani”…luaţi exemplu de la Scorpion!

Scorpion. Acordaţi o atenţie atât de mare aspectului fizic, şi nu numai, încât aţi putea redefini termenul de narcisist. Vă place de dvs. în orice situaţie şi, oricum, nu sunteţi foarte urât/ă pentru cei din jur, depăşind cât de cât mediocritatea. Sunteţi atrăgător/atrăgătoare şi nu rataţi nimic…”călcaţi” tot ce prindeţi: graşi/grase, crăcănaţi/crăcănate, paroşi/fără ţâţe, pitici/cu mega-cur…Să le mulţumiţi Balanţelor pentru aceste firimituri. Şi încă ceva : nu vă mai atingeţi singuri atât de des!

Săgetător. Aţi văzut focurile alea de la greci? Câtă panică, ce dezastru! Miercuri sau joi veţi petrece două zile la casa de vacanţă de la munte. Veţi avea parte de o noapte de coşmar, un muc de ţigară va declanşa dezastrul…ce să-i faci, aşa e cu fumătorii înrăiţi. Vă sfătuiesc ca de acum înainte să citiţi horoscopul lui Nicu Zglobiu’ de pe revistacioburi.ro! (O spun spre binele dvs., nu se ştie niciodată ce vor prevedea astrele pentru săptămâna viitoare)

Capricorn. În sfârşit, e săptămâna cea mare pentru domnişori! Veţi merge în vizită la părinţii domnişoarei. Vestea bună este că nu veţi avea emoţii şi că socrul este foarte de treabă. De fapt, mai mult decât de treabă. Veţi descoperi asta dimineaţa, după cele câteva zeci de beri pe care le veţi bea împreună. Şi nu, nu vă va durea capul, ci altceva. Pentru doamne şi domnişoare, săptămâna care vine le rezervă o petrecere cu prietenii. Foarte frumos, veţi spune…Da, numai că prietenii sunt ai iubitului şi acum îi veţi cunoaşte pentru prima dată. O să vă daţi seama din pozele de pe internet în ce poziţii i-aţi cunoscut.

Vărsător. Veţi începe ziua de marţi cum nu se poate mai prost. La ieşirea din scară veţi călca într-un mare rahat, plantat acolo de copii vecinului de la parter. Vă întoarceţi în casă pentru a vă schimba încălţămintea dar veţi rămâne blocat/ă în lift. Nimic spectaculos, în afară de mirosul insuportabil şi de faptul că, brusc, vă scapă treaba mare. Lucru cre vă aduce aminte de cina de seara de dinainte. Asta e, oricum nu vă vede nimeni. Ghinion! Tocmai când vă ridicaţi pantalonii, administratorul porneşte liftul. N-ar fi o problemă să spuneţi că aşa aţi găsit liftul, păcat că vă trădează sâmburii de pepene pe jumătate digeraţi care vi se scurg din pantaloni. Borala administratorului, direct pe cămaşa dvs., nu se mai pune. Mai contează restul săptămânii?

Peşti. Săptămâna aceasta veţi primi o invitaţie de a merge la pescuit, de la noii vecini de apartament. Veţi insista să mergeţi cu maşina dvs., mai ales că abia aţi luat-o şi doriţi să vă mândriţi cu ea. Toate bune şi frumoase, veţi petrece două zile de neuitat. Abia la întoarcere veţi realiza că v-aţi întors fără maşină, fără peşte, fără haine şi fără să ştiţi ce s-a întâmplat. De fapt, veţi fi forţat să învăţaţi limba bulgară pentru că, din cauze necunoscute, nu v-aţi întors acasă ci aţi trecut graniţa la sud. Nici măcar Nicu Zglobiu’ nu ştie ce naiba se petrece. Mai bine staţi în casă şi daţi-i una vecinului dacă vă invită undeva.

Lasă un răspuns