Cel mai tare din parcare. Parcare neregulamentară

Cam care ar fi cea mai mare satisfacţie a unui şofer cu cartea de muncă băgată la o firmă ce ridică autoturismele staţionate neregulamentar? Pe lângă satisfacţia de a-şi depăşi target-ul la maşini ridicate, de miştoul pe seama domnişoarelor spăşite ce şi-au parcat maşina în faţa semnului cu parcarea interzisă sau de a câştiga la loto şi a-şi da apoi demisia.

O variantă de răspuns a venit odată cu poza primită pe adresa redacţiei de la un cititor Cioburi care a surprins isprava unui astfel de şofer, în dimineaţa aceasta, în zona Pieţei Unirii. Este vorba, după cum probabil v-aţi dat deja seama, despre satisfacţia de a ridica maşini de poliţie parcate neregulamentar. Foarte bine, nene. Adică dacă eşti cu maşina poliţiei poţi să o tragi unde te poartă basca?

Sunt curios ce au făcut agenţii de circulaţie după ce s-au întors şi au constatat dispariţia maşinii? Au sunat la Poliţie sau au crezut că sunt victimele unei farse de-a lui Jugaru? Bine, asta în cazul în care nu erau în maşină, dormind.

Comments

  1. Panai

    Off topic!
    (Bre, voi nu aveti pe site vreo chestie de genul „Guestbook”, unde sa scrie lumea impresii, pareri, idei? Acum, spre exemplu, sunt nevoit sa comentez asa aiurea …… hmmm … ma cam plictisesc ce-i drept! … )
    Bun, sa revin!
    Cand aniversati un an de „Revista Cioburi” on-line? Parca se face de un anisor …nu de alta da’ aj bea ceva … mi-e sete!

Lasă un răspuns