Vocea din canalul media

Fraţi români! Roşii în obrăjori de la vinul în exces, galbeni la faţa de la icterul ce vă dă târcoale încurajat de lebării ale căror umbre încă mai şerpuiesc prin ficat, portocalii la zâmbet de la fanta dătătoare de râgâieli reconfortate. Astăzi este ziua cea mare! Au mai rămas doar câteva ore până când, la televiziunea poporului, preşedintele Traian Băsescu va începe întâlnirile lunare cu telespectatorii OTV.

Acum, în vremuri de criză, când până şi mult controversatele cazuri alese pentru a fi dezbătute de versaţii investigatori OTV au sărăcit subit, Dan Diaconescu Direct îşi pune la dispoziţie platourile de televiziune, fraternizând  cu puterea în jocul de-a opoziţia. Se pare că vocea poporului, reprezentată în cazul de faţă de vocea preşedintelui reales, şi-a găsit într-un final debuşeul după ce mogulii l-au ţinut ani la rând într-un nedrept exil media.

De astăzi, vom avea posibilitatea ca între investigarea unei crime din Berceni şi o şedinţă de spiritism în direct  să-l urmărim şi pe preşedintele ţării comunicând lucruri importante pentru naţiune. Nu rataţi! Astăzi seară şi apoi lună de lună, numai la OTV!

Lasă un răspuns